Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugodjak le?
Figyelt kérdés
Rühellem már látni a szerelmes párokat kinn az utcán, és most már a Facebook üzenőfalat is tele köpködik közös enyelgős képekkel. Egy 25 éves, selejt szűz gyerek vagyok, akinek sose volt dolga nővel, és egyre frusztráltabb vagyok.2013. jún. 23. 01:13
2/7 anonim válasza:
menj el egy ribihez. löd el nála a patront. az lenyugtat
3/7 anonim válasza:
Téged az miért zavar, hogy más boldog? Ha változtatnál a hozzáállásodon talán lenne dolgod nővel. Az, hogy teleírják az üzenőfalat dolgokkal, úgy vagyok vele, hogy szánalmas. Most komolyan, facebookon kell kimutatni a szeretetet? Olyanokat bírnak írkálni.. De nem vagyok tőle frusztrált, mi közöm nekem ahhoz?
4/7 anonim válasza:
ne menj utcára. a normális emberek veled ellentétesek, feltűnik lassan?
5/7 anonim válasza:
25 vagy? jeee akkor én nyertem mert én még csak 23 :D De leszek 25 mire életképes leszek talán, hogy legyen egy barátnőm :P
Amúgy bármilyen lányokkal beszélgetek, mindenki azt mondja, hogy milyen aranyos vagyok meg stb.. csak épp a külsőm -.-
Neked miért nincs barátnőd?
6/7 anonim válasza:
nézd nekem nincs senkim, de örülök annak ha másnak van, legalább nekik összejön,
nyugi én legalább tudod, hogy miért nincs nekem
szóval Te meg szedd össze magadat, menjél el szórakozni, társkeresőn is nézzél szét, sajnos a gép előtt nem fog menni, sőt nem is fog írni senki, mozdulj ki!! N
7/7 anonim válasza:
Az ilyen hiperfrusztráltak megsegítésére vannak a könnyűvérű kisipari szakszolgáltató hölgyemények, csak lé kell hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!