Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szerelmes belém, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes belém, én viszont nem. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
van egy fiú régebben csókolóztunk! de csak ennyi volt. nagyon szerelmes belém, de én vissza utasítottam. mondtam neki hogy szeretem csak nem úgy. és nekem csak a fiú barátsága kell de ő nagyon szerelmes még mindig belém. nem akarom megbántani:( nemtudom mit csináljak. segítsetek.!
2013. jún. 22. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt vele beszéld meg. Ebben mi nem tudunk segíteni.
2013. jún. 22. 19:30
 2/5 anonim válasza:
véletlenül nem Zsófiának hivnak?
2013. jún. 22. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleh tegyél egy próbát, 1-2 hónapig megpróbálhatnátok hogy menne egy kapcsolat köztetek. Nekem is csak a barátsága kellett a páromnak aztán mégis belementem és beleszerettem lassan. Nekem viszont külsőre teljesen bejött csak még nem voltam felkészülve egy kapcsolatra
2013. jún. 22. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
T-90 : nem Zsófiának hívnak :D
2013. jún. 23. 10:20
 5/5 anonim válasza:
Bocs akkor összekevertelek valakivel... bocs.
2013. jún. 23. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!