Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy prostiba, most mit csináljak?
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerüli egyszer. Elképzelhetetlennek tartottam volna. Első pillanattól kezdve érezhetően meg volt köztünk az a bizonyos vibráció. Csak az a baj, hogy a beszélgetéseinkből nyílván valóvá vált számomra, hogy NAGYON ANYAGIAS.
Mi lenne szerintetek a helyes? Többet ne menjek hozzá? Szerintetek meg lehet az ilyen lányokat változtatni és a helyes útra téríteni? Pl, megtanítani arra, hogy milyen fontos a szeretet… érzelmek… szerelem... stb
Felejtsd el. Te mindig csak egy kuncsaft leszel számára, pénzforrás.
Persze ők is érző lelkek, de nagyon más az ő világuk, gondolkodásmódjuk.
De végül is teljesen kizárni semmit nem lehet.
a fentieknek igaza van.. és bár a puncin nincs számláló, de ezt a 100+ beszámolót kicsit soknak tartom és akkor még nem is írt mindenki.. jobb ha hagyod a dolgot, bár valóban a bemutatkozás alapján elég normális, leszámítva a munkáját..
mégis, hazafelé lehet benézek hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!