Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utan buntudat?
Figyelt kérdés
Kinek milyen allapot,miutan megcsaljatok a parotokat?
Inkabb ferfiakra lennek kivancsi,hogy ha elofordul,hogy megcsaljatok a parotokat,utana hogyan viselkedtek vele?
Akarjatok latni?vagy inkabb kedvesebbek vagytok vele?Vagy utalatosabbak nehany napig?
2009. okt. 13. 06:31
1/7 anonim 

válasza:

Hát velem még nem fordult elő ilyen, nem csalom meg a párom de tuti hogy sokkal kedvesebb és bújósabb lennék vele...
2/7 anonim 

válasza:

Fel is gyújtanám magam, ha csak eszembe jutna a megcsalás.
Az a legeslegundorítóbb, amit csak el tud követni az ember egy párkapcsolatban, de még ezt is súlyosbítja az, ha utána úgy maradok vele, mintha semmi sem történt volna, és bújok hozzá.. Fujj.
3/7 anonim 

válasza:

nem volt komoly kapcsolat... és megcsaltam.. több emberrel.. szerettem mint embert, de nem voltam szerelmes belé, és ő sem belém.. még nem akartk bevallani egymásnak. és egyébként ugyanugy voltunk. avgyis sehogy mert távkapcs volt.. de nem voltunk kevesebbet együtt v ilyenek. nem volt bűntudatom, mert vágytam egy normális kapcsolatra. nem voltam vele más.
4/7 anonim 

válasza:

De akkor miért nem szakítottatok?
nem h összejöttél volna azzal akivel megcsaltad:)
6/7 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem volt pedig akkor már két éve együtt voltunk, szerettem meg minden, de valahogy mégis, mellesleg utána totál nem voltam féltékeny, na jó előtte s nagyon voltam az, de utána végképp:)
7/7 anonim válasza:
Furcsa dolog ez a megcsalás... Én is csaltam már meg azt akivel együtt voltam! Megtörtént, ez van. De egy dolgot megpróbáltam megértetni a párommal! Nem az volt a szándékom a megcsalással, hogy ezzel fájdalmat okozzak, vagy azt mutassam ki, hogy valamiben hiányt szenvednék vele az ágyban, hanem csak kapni akartam egy picit abból a másik lányból is! Igaz, ez nem jó indok nem is lehet vele védekezni, de így volt. Hogy bántam Vele? Hmm. Kedves voltam! Tré érzés volt bennem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!