Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utan buntudat?

Figyelt kérdés

Kinek milyen allapot,miutan megcsaljatok a parotokat?

Inkabb ferfiakra lennek kivancsi,hogy ha elofordul,hogy megcsaljatok a parotokat,utana hogyan viselkedtek vele?

Akarjatok latni?vagy inkabb kedvesebbek vagytok vele?Vagy utalatosabbak nehany napig?

2009. okt. 13. 06:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát velem még nem fordult elő ilyen, nem csalom meg a párom de tuti hogy sokkal kedvesebb és bújósabb lennék vele...
2009. okt. 13. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Fel is gyújtanám magam, ha csak eszembe jutna a megcsalás.

Az a legeslegundorítóbb, amit csak el tud követni az ember egy párkapcsolatban, de még ezt is súlyosbítja az, ha utána úgy maradok vele, mintha semmi sem történt volna, és bújok hozzá.. Fujj.

2009. okt. 13. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
nem volt komoly kapcsolat... és megcsaltam.. több emberrel.. szerettem mint embert, de nem voltam szerelmes belé, és ő sem belém.. még nem akartk bevallani egymásnak. és egyébként ugyanugy voltunk. avgyis sehogy mert távkapcs volt.. de nem voltunk kevesebbet együtt v ilyenek. nem volt bűntudatom, mert vágytam egy normális kapcsolatra. nem voltam vele más.
2009. okt. 13. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:

De akkor miért nem szakítottatok?

nem h összejöttél volna azzal akivel megcsaltad:)

2009. okt. 13. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
összejöttem :P
2009. okt. 13. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egyáltalán nem volt pedig akkor már két éve együtt voltunk, szerettem meg minden, de valahogy mégis, mellesleg utána totál nem voltam féltékeny, na jó előtte s nagyon voltam az, de utána végképp:)
2009. okt. 13. 13:22
 7/7 anonim válasza:
Furcsa dolog ez a megcsalás... Én is csaltam már meg azt akivel együtt voltam! Megtörtént, ez van. De egy dolgot megpróbáltam megértetni a párommal! Nem az volt a szándékom a megcsalással, hogy ezzel fájdalmat okozzak, vagy azt mutassam ki, hogy valamiben hiányt szenvednék vele az ágyban, hanem csak kapni akartam egy picit abból a másik lányból is! Igaz, ez nem jó indok nem is lehet vele védekezni, de így volt. Hogy bántam Vele? Hmm. Kedves voltam! Tré érzés volt bennem sokáig.
2009. okt. 20. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!