Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről kellene beszélni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Engem az foglalkoztat, hogy miről lehet beszélni egy lánnyal? (oké, rákerestem itt is, de)Nagyjából az jött le, hogy bármilyen hétköznapi(suli, könyv, film zene buli stb)dolgok. Azonban ezek a témák tényleg érdeklik a lányokat? Szívesen lennének partnerek egy ilyen beszélgetésben? Azért kérdezem ezt, mert nekem úgy tűnik(modern világ? vagy a média?), hogy manapság a lányok és a fiúk nem ilyen témákról beszélgetnek. Sőt, van, hogy nem is beszélgetnek, csak elmennek mondjuk diszkóba, táncol a lány a fiú mögéáll, fogdozza, táncolnak és kész is. Ha meg beszélget nem tudom felfogni, hogy miről? A fenti példa témákról? Ahhoz hogy is mondjam, túl modernnek, túl profinak tűnnek a srácok. Mint ha valami sokkal érdekesebb dologról beszélnének, valami extrával veszik le a lányokat a lábukról. Most akkor hogy is van ez? (ennyire rosszul látom a dolgokat?- nem, irigység nincs bennem/se ebben a levélben/csupán érdekel. Mondjuk az önbizalmammal gondok vannak(állítólag alaptalanul, de gondok vannak)Köszi előre is 20/F

2009. okt. 12. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a mai lányok csak hülye értelmetlen dolgokról beszélnek. Irkálnak msn en minél értelmetlenebb egy szavas üzeneteket. Diszkóba akarsz beszélgetni az még érdekesebb.

Menj könyvtárba ott talán lesz olyan lány akinek nem az az élete hogy jól berúgik és bulizik eszetlenül. De miért akarsz ennyire beszélgetni?

2009. okt. 12. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
beszélgess vele mndjuk a quantummechanikáról vagy az amerikai űrprogramról esetleg a selyemhernyók szaporodásáról
2009. okt. 13. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: sok helyen megfordulok, sok mindent láttam. A diszkós egy elég sarkított, radikális példa volt. De elég gyakori is.

2. válaszoló: értem az iróniát. Bár a kérdéshez köze nincs a válaszodnak.

2009. okt. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!