Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mivan? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

barátommal 3 hete vagyunk eggyütt. 3 hét után lefeküdtünk, de azóta nemkeres, azaz 2 napja, nemtudom hogy miért van. hogy azért mert dolgozik vagy nemér rá. ?

nemtudom mivan . lehet csak arra kellettem neki? :S

de akkor miért várt volna 3 hetet?

mielőtt lefeküdtünk, nagyon jól megvoltunk.

2009. okt. 12. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te még soha nem kerested őt?
2009. okt. 12. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
3 hét nem nagy idő ennyit csak ki tud várni egy pasi. Hívd fel elég fura ez sztem. Jobb esetben nagyon elfoglalalt közbe jött valami, rosszabb esetben csak arra voltál jó.
2009. okt. 12. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Sya! Ha fel sem hív 2 napja akkor valami baj van .. az hogy dolgozik nem kifogás egy telót el lehet engedni akkor is. Nem akarlak elkeseríteni de lehet hogy tényleg annyi hogy megkapott azt részéről ennyi. Persze lehet hogy valami nagyon nagy dolog történt és az miatt nem hív de ennek kicsi az esélye. Nincs neki véletlenül valakije akiről nem tudsz? Nem voltak ilyen jelek?
2009. okt. 12. 22:15
 4/13 A kérdező kommentje:

de de. kerestem. vagyis msn-en nemvolt fent.

telefonja meg kivolt kapcsolva.

2009. okt. 12. 22:16
 5/13 A kérdező kommentje:
nem. semmi jel. tök normális volt minden majdnem mindennap találkoztunk. közös haverjaink vannak akik több éve ismerik. sokan mondták jól járokvele mert nagyonrendes. nemojan hogy egyéjszakás kalandokat keres.
2009. okt. 12. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:
keresd meg hívd fel találkozzatok és mondd meg neki hogy magyarázza el mert nem érted hogy mi történt.
2009. okt. 12. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:
egyet értek az utolsóval..keresd meg,minél előbb..mert lehet,már késő lesz,ki tudja,mi történik :S
2009. okt. 12. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elérni, akkor a közös haveroktól kérdezősködj, hogy nem e tudják, h mi van vele, mert most nagyon eltűnt...
2009. okt. 13. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért de 3 hét után máris megkapott?Ne is várj többet akkor 1 pasitól se...
2009. okt. 14. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez volt.. 3 hét után lefeküdtünk.igaz 2 hónapig jártunk.hozzá teszem életem legroszabb döntése volt!! Utánna szakitott velem,ami nem baj,csak amilyen szemét modon hazudott nekem a barátjával együt.. és azóta nem 1 nem 2 embertől ahllottam vissza,hogy miket mondott rólam.. :S és pár hónapig mentek rólam a pletyik..de m1.. azóta van egy komoly kapcsim már 7 hónapja..és tök boldog vagyok:)
2009. okt. 14. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!