Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy nem tudja kimutatni?
Figyelt kérdés
Egy pasi azt mondta nekem, hogy szeret, de sose tudja kimutati. Mit tegyek? Én szeretem.2009. okt. 12. 21:25
1/3 anonim 

válasza:

az én barátom is ilyen volt korábban. mondjuk ő nem nem tudta, hanem nem akarta, nem szerette kimutatni. ez azt jelenti szerintem, hogy nem nagyon tudja kimutatni, hogy szeret. gondolkozz el, mi az, amiről neked az jut eszedbe, hogy na igen, ez a srác tényleg szeret engem. na ő azokat nem tudja megtenni elgondolása szerint. ez gyakran tapintatlanságban, romantikátlanságban, figyelmetlenségben nyilvánul meg. nem gyengéd veled, nem ölelget, nem szeretget, ilyesmik.
2/3 anonim 

válasza:

Keresd az erzekeny pontjat!az en baratom sem tudta kimutatni eloszor az erzeseit pedig szeretett,de sok gyengedseggel es legfokepp turelemmel elered a celod:)
3/3 anonim 

válasza:

ugyan azt tudom mondani mint az elöttem szólók. Nem mindenkinek megy ez olyan könyen. Sött. De szerintem ezzel nincs is baj. De ha szerintem minél többet vagytok együtt, igyekezz arra törekedni hogy jó sokat legyetek együtt, minél többet, ez a legjobb gyógyir rá, mert akkor egy idő után elkezd jobban megnyilni és könnyebb lesz neki,jobban is fogja érezni magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!