Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy nem nagyon helyes fiúval?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem,de tényleg nem helyes...és mások is mondták,és ezért egy picit félek vele összejönni,hogy mások majd mit szólnak...jójó,igenm tudom a szerelemben nem számít,de tényleg...:S
2009. okt. 12. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Ott a pont az utolsónak. Gyönyörű barátaid vannak mondhatom ha ilyenek. Engem nem érdekelne hogy néz ki XY, ha megfogott benne valami tuti hajtanék rá. Majd 1 hónappal később talál magának a srác egy csajszit, aztán ők eggyütt lesznek boldogan, te meg egyedül ellehetsz a remek barátaiddal. De persze, ha nem szereted a tökfőzeléket azért edd meg, ha már a barátaid is megeszik...
2009. okt. 12. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Van egy fiú aki tetszik nekem------

Na most akkor így van vagy nem? Döntsd el.

de tényleg nem helyes...és mások is mondták,és ezért egy picit félek vele összejönni,hogy mások majd mit szólnak-----

Ha tényleg így gondolod akkor ne hülyítsd semmi esetre sem mert hárpia leszel mellette. Nem fogod szeretni és megkeseredsz. Amikor ketten lesztek lehet hogy elvisz a csillagok közé és imádni fogod őt, de ha a barátok jönnek és rossz lesz a véleményük sőt pont az amitől félsz, akkor ő azt fogja látni hogy mennyire nem szeretet, mert meg fog látszódni a viselkedéseden.

Minden bizonnyal így a személyiségetek sem egészíti ki egymást. Lehet köztetek egy gyenge vonzalom de így a helyedben nem kezdenék kapcsolatot. Ez olyan ímmel ámmal dolog. Bár a te személyiséged sem lehet túl erős, ha ilyeneket jár az agyad. Egy erős személyiségű és magas önbecsülésű embert nem érdekli mit mondanak ilyen esetben a barátai, inkább elengedi a füle mellett és elfogadtatja velük a helyzetet.

Ha a fiú a nem helyessége ellenére is megtetszett...valószínűsítem hogy a személyisége bűvölt el, ami azt jelenti hogy te nyernél vele és nem fordítva.

:-I De te lennél a kapcsolat erőssebb fele

Mellesleg a csúnya fiúknak van a legjobb nőjük általában:D

EZ nem vicc. Nézz utána.

Jakomo 25f

2009. okt. 12. 21:38
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
nem vazzeg mert fiú vagyok
2009. okt. 12. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

Miért, te valami szépségkirálynő vagy? Lehet a srác is így viszonyul hozzád.

Fertő.

2009. okt. 13. 06:43
 15/22 kolosszus22 ***** válasza:
32%
21:34-nek, mi az anyámnak kellett lepontozni, szerintem teljesen korrekt a véleményem. Bekaphatja tövig aki lepontozott.
2009. okt. 13. 09:34
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Mondok valamit, ha lesz egy gyereked, mások azt mondják , hogy csúnya, te kidobod az ablakon?
2009. okt. 13. 09:47
 17/22 anonim válasza:
100%
Van egy barátnőm, akinek nemhogy nem helyes, hanem egyenesen csúnya pasija volt. Kérdeztem tőle, hogy miért van vele, mi tetszik neki rajta, mert a lány szép. Azt mondta, az egyéniségébe szeretett bele, a külső meg ezek után nem számított neki. Én helyesnek látom a barátomat, de múltkor kérdezték tőlem is, mitől tartom annak. Aztán rájöttem, hogy én is a személyébe szerettem bele, nem az arcába...
2009. okt. 13. 12:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

a "nem nagyon helyes fiú" az magyarul helytelent jelent?

Mert akkor a érdésben a válasz!

Sajnálom! :((((

2009. okt. 15. 15:39
 19/22 A kérdező kommentje:
15:39! ezt hogy érted...?:S
2009. okt. 15. 15:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Akarod, vagy nem? Mi nem dönthetjük el helytetted.
2009. okt. 15. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!