Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

pár hónapja járok a fiúval,ő nekem az első..:) Akit szeretek nagyon.rendes vicces jófej, nem az a nagyon helyes,ami egyáltalán nem zavar,mert még igy is tetszik nekem.

azt vettem észre,hogy a sok fiúhaverjai mellett sok lány haverja is van ,és picit féltékeny vagyok de leplezem. Én egyáltalán nem vagyok ennyire népszerű egy két barátom van akikkel ritkán találkozok. de nem is ez a lényeg. Nemrég úgy hagyta a facebookját én meg beleolvastam és sokmindent megtudtam. jó dolgokat irt rólam a haverjainak. de van egy csaj akivel nagyon sokat dumálnak,és szoktak is találkozni mint barát gondolom...ezt szűrtem le a beszélgetésükből ,inkább a csaj nyomul rá. Mikor húsvét volt, engem nem locsolt meg. azt mondta h ő nem szokott ,meg ciki neki ,még a családomat se ismerte annyira és nem jött el,ami nem is zavart nem akartam erőltetni,eddig se locsolt meg senki husvétkor. És most olvastam h ezzel a csajjal találkoztak husvétkor, ráirt a barátoomra h locsolja meg, de ne valami büdössel. A barátom pedig azt irta neki h akkor parfümmel ,.és akkor döbbentem rá azt tőlem kapta szülinapjára(a márka nevéből következtettem i) .:( Ez a bajom ,h azt mondta nekem h nem szokott locsolkodni erre azt a ribnct meg egyből megy meglocsolni a tőlem kapott parfümjével.

Nemrég találkozott vele ,de gondolom csak mint barát,vagyis remélem,próbálok megbizni benne. ÉS ezt se mondta nekem h az nap lesz programja még. csak igy tudtam meg,hogy ugy felejtette a face-ét.

Eddig mindig ali vártam hogy együtt legyünk,szinte sose csináltam magamnak programot. ő meg mindig találkozik valakivel.Én csinálom rosszul,most már én is fogok találkozgatni haverkodni más fiúkkal,és nem fogom neki elmondani h hol voltam. :S

tudom hogy nem kellett volna beleolvasnom, de igy sok mindent megtudtam. nem akarom elmondani neki h beleolvastam.

2013. jún. 21. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Keffeljetek
2013. jún. 21. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Túl hosszú, úgy hogy az első.
2013. jún. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!