Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig "előttem/utánam" jön össze vele? Mindig beelőz.
3 éve kerülgetett engem egy srác. Tudtam hogy bejövök neki, OLYAN volt velem. Én nem vettem a lapot mert nem jött be annyira, meg barátnője volt nem akartam a lánnyal kiszúrni. De amúgy tetszett nekem, de nem vagyok olyan. Erre rá 2 héttel összejött egy másik csajjal, és dobta a barátnőjét. 1,5 évet voltak együtt de szakítottak.
Össze hozott a sors pár hete megint ezzel a sráccal, most már én is közeledtem felé, randizgattunk, csókolóztunk. De szexelni még nem akartam vele, meg volt bennem egy tartás felé, türelem kellett volna hozzám ami neki nem volt. Erre most visszatáncolt megint ahhoz a csajhoz :D Milyen már ez? 2. alkalom hogy vele jön össze mikor én is képben vagyok... :/
Biztos nem a határozottságot lehet a hiba:
"Én nem vettem a lapot mert nem jött be annyira... De amúgy tetszett nekem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!