Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha facebookon felvállalta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha facebookon felvállalta, hogy a barátnője vagyok akkor szeret engem?

Figyelt kérdés
Megcsalt már, külön voltunk 1,5 évig, ezalatt több csajt "kipróbált" de most újra együtt vagyunk. Nekem olyan jól esik hogy kirakta hogy kapcsolatban van velem. Kimutatja hogy szeret engem, boldogok vagyunk. Tényleg szeret ezek szerint? :D
2013. jún. 20. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én konkrétan azt gondolom, hogy szánalmas vagy.
2013. jún. 20. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Vagy csak azért rakta ki, hogy valaki féltékennyé tegyen.

De hogy te vagy a női nem szégyene, az biztos. Megcsalt, kihasznált, de te vele vagy. Az agyam eldobom.

2013. jún. 20. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Képes volt két kattintásra?

Igaz szerelem :D

2013. jún. 20. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
13.pont ezt akartam írní. Xd
2013. jún. 20. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs nőm mindenki leszar, ha van mindenkinek kellek. Na ezért rakta ki.
2013. jún. 20. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Én nem tudom de jelölj be :DXDD

[link]

2013. jún. 21. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Vagy csak tudja, hogy ha kirakja akkor nem fogsz gyanakodni, mert ismer téged...25/L
2013. jún. 21. 20:28
 18/18 anonim válasza:

Ha facebookon felvállalta, hogy a barátnője vagyok akkor szeret engem? Nem ba*zdmeg utál, rühell téged,ki nem állhat .Te tényleg ilyen hülye vagy, Fuuuu. Az ilyeneket fel kéne kötni.

Na jó most normálisan válaszolok: Ez bármit jelenthet de nagy válószínűségel szeret, de lehet csak azért hogy ne nyomoz utána, de ha úgy érzed hogy szeret akkor az lehet :)

2013. jún. 21. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!