Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, ti hogyan bírjátok?
Itt mindkét félnek erősnek kell lenni. Mióta vagytok együtt, mekkora köztetek a távolság.
Lehet így igaz szerelemre találni (örök társra)?
mi csak pár napja járunk. :D 2 óra az út... :D
Remélem ő az igazi. :)
az igen :)
Grat!:))
Én siófoki vagyok,a Barátom ceglédi :D
Tavaly október óta vagyunk együtt,mi vagyunk egymásnak az első társak (vagy hogy mondjam),mi is örökké együtt szeretnénk lenni,tényleg egymást tekintjük az Igazinak :)
Jah és facebookon ismerkedtem meg vele,december 30.-án találkoztunk először :D
Nem nevezném távkapcsolatnak, de hasonlít hozzá.
Mi 4 éve és több mint 4 hónapja vagyunk együtt, ebből a párom 2 éve kint dolgozik külföldön.
1300 km választ el minket, havonta egy hetet van itthon általában. Nagyon jól megvagyunk, hisz beszélünk kétnaponta telefonon és ha van internete akkor ott is. Az elején nagyon nehéz volt, de már megszoktuk. Az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy muszáj kinn lennie a pénzért azért, hogy a jövőnket tudjuk építeni. :)
Nem egész évben megy így, hogy havonta egy hetet van itthon, ezért sem nevezném távkapcsolatnak, de azért gondoltam írok.
Annyira szeretem olvasni, mennyi kitartás és hűség van az emberben .. remélem az én párom is kitart ameddig kell. :)
Én nagyon szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!