Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h a fiúknak csak a szájuk nagy?
Figyelt kérdés
Nem egyszer tapasztaltam már, h haverjaim látványosan nézik, kommentálják a nőket, olyanok jönnek be nekik, akik kihívóan öltöznek, soványak, formásak, szép hosszú hajuk van, stb. Minden más lányt fikáznak, amikor meg arra kerül a sor, h össze tudnak jönni valakivel, mégis mindig az általuk fikázott csajoknál sokkal rondább, semmilyen csajokkal jönnek össze. Tudom, h a külső nem minden, de mégis azt nézi az ember először :S Vagy ha nem a cicababa-stílusra buknak, miért azokat bámulják és dícsérik folyton?? 20 fölöttiek válaszát várom!2009. okt. 12. 14:45
1/8 anonim 

válasza:

A férfiak általában félnek a szép nőktől.
Ezt nagyrészt önbizalom hiány okozza.
Ne haragudj meg rám, de elég besz@ri barátaid vannak.
3/8 A kérdező kommentje:
Ők már több, mint 22 évesek :) Lehet, h fáj nekik bevallani, h nem elég "macsók" egy ilyen nőhöz? Vagy oda se mernek menni hozzájuk? Vagy legbelül tudják, h ezek "értéktelen" nők? Vagy?
2009. okt. 12. 15:05
4/8 anonim 

válasza:

Egyrészt a szükség nagy úr...Meg a biztonság sem mellékes az életben...
5/8 anonim 

válasza:

Sok ilyen csajt fektettem le. Viszont kevés csaj engedheti meg hogy ilyen véglény legyen. Ezeket a csajokat vagy félnek leszólítani a palik, vagy tonnaszámra b*szogatják őket mindenütt, persze csak a legjobbaknak adják oda magukat. Amúgy az összes ugyan az, csak más a csomagolás. A vágy áldozatai lesznek, amíg nem tudnak több hangsúlyt helyezni a belsőre, a külsőről meg esetleg le is venni kicsit. Tény, hogy a csajok a kinézetük alapján rúgnak labdába, de nem mindegy hogy sok csodás együtt töltött időt szeretnék azzal a lánnyal, vagy csak megkúrni hatszor, körbemutogatni majd elzavarni, mint egy kóbor macskát! 18 éves koromban Én is kipotyogó szemekkel forogtam utánuk, most meg ha közelembe kerül egy kettő megszédítem és lekúrom. Nem mondom, van olyan jó játék mint a monopoly, viszont ha már sok ideje játszod ezt is megunod ám!
7/8 anonim 

válasza:

én úgy vagyok ezzel, hogy sok lány tetszik az utcán, mégsem járok velük. úgy hívom őket, hogy hideg szépség. egyszerűen ránézek, gyönyörű, de nem tudnék vele mit kezdeni. túl hideg. nem tudom megmagyarázni.
viszont ott a másik fele, aki talán nem annyira szép, talán igen, de egyszerűen árad belőle az ,hogy ő egy ember, hogy vele lehet mit kezdeni. nem kell félni hogy visszaszáll az égbe ha hozzászólok.
a szépség valóban félelmet kelt .nem tudom miért. a másik, hogy ha mégis lefeküdnék egy ilyen lánnyal, nem tartanám meg, örökké ketrecben kéne tartani :)
(20/f)
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: valószínűleg igazad van..
2009. okt. 13. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!