Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a nyári vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nyári vagy a téli esküvő-e a szebb? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés
Sziasztok!! Az esküvőm 2011-ben lesz megtartva, a kérdés már csak a hónap-nap. Ötletek téli esküvőre?? Esetleg nyárira? Kb 5-600 ezer ft lenne rá össz-vissz.
2009. okt. 12. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, jó ötlet, a nyári esküvő olyan snassz! És akkor lehetne fehér talpig érő nercbundában esküdni, amit persze nem adnánk vissza a kölcsönzőbe...:)Persze a szán, rénszarvasok meg miegyéb mellett
2009. okt. 12. 14:51
 12/21 A kérdező kommentje:
:-D Igen, szerintem is a téli romantikusabb lenne, csak a ruha piszkolódna, stb.. A vendégek kifagynának :-)) Főleg ha nem lenne hó... :-((
2009. okt. 12. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, azért az elég nagy szívás, hogy kitalálod hogy szánkó meg minden, hó meg egy deka se (és nem volt jellemző télen mostanában, inkább tavasszal...). A nyári "biztosabb" szerintem, akár snassz, akár nem.
2009. okt. 12. 15:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Megoldás: az Alpokban / hegyekben kell tartani valahol a szomszédban EU van vagy mi...A szlovákok összetennék a két kezüket egy ilyenért...
2009. okt. 12. 15:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem viccelek, én Moszkvára gondoltam.... Imádom a telet, a havat, a hideget!! De a nyári is vonz nagyon!! Csak ahol lakom, ott a környéken nincs olyan szép szabadtér.... :-((
2009. okt. 12. 15:50
 16/21 anonim ***** válasza:
a télivel az a gond, hogy egyrészt nem tudhatod hogy lesz-e hó ami ha az elmúlt évek statisztikáját nézzük, abszolút kiszámíthatatlan, évek óta nem volt fehér már a karácsony sem plusz ez a latyak dolog amiről már írtak tényleg eléggé nagy gondot okozhat, gondolom nem akarja a menyasszony az x százezres menyasszonyi ruháját tönkrevágni. a nyári mindenképpen előnyösebb, lehet a természetben fotózkodni(télen is lehet de ha nincs hó...):)
2009. okt. 12. 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:
én tavasszal vagy ősszel szeretném majd, amikor a legkellemesebb a hőmérséklet... nyáron megőrülnék a melegben táncikálni akkora ruhában, télen meg idegesítene, hogy megfagyok, valahányszor kimegyek a levegőre
2009. okt. 12. 17:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Én a nyárira szavazok.

Télen nagyon rossz. Persze mitn vendég mondom ezt. Mindig fázok és hideg van, és azok a vékony ünneplős cipőkbe lefagy a lábam meg ilyenek. Nem szeretek téli esküvőkre járni. Persze ha nincs semmi gubanc akkor látványos. :)

2009. okt. 12. 18:52
 19/21 anonim válasza:
Ha van rá keret , akkor a téli esküvő gyönyörű tud lenni. Bár sokmindentől függhet, havasesőben nemolyan jó, de ugymond száraz hó, megvilágítva(bár ez a filmekben jobban összeszokott jönni)...hu az nagyon szép tud lenni. Nézd meg (Jóbarátok c. sorozatban Phoebe esküvője c részt , tetszeni fog )
2009. okt. 13. 16:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy bár még nem tartok ott, én is gondolkoztam már ezen, és hogy télen kivilágítva, karácsonyi lámpákkal lenne szép. Na én is pont Phoebe esküvőjére gondoltam. Nézd meg, tényleg gyönyörű, ihletet kap tőle az ember, és kedvet a téli esküvőhöz.

Megkerestem neked. Angol, de a kép ugyanaz:)

http://www.youtube.com/watch?v=TmUAyzab03g

2009. okt. 13. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!