Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szóltok?

Figyelt kérdés
titeket zavarna ha a csajotok modell lenne? hivatásos állása is lenne és még mellette modellkedne is? ÉS utaznia kéne, kifutók,portfoliók.stb..
2013. jún. 20. 08:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl sokat lenne távol, akkor gondolom mindenkit zavarna.
2013. jún. 20. 08:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, mert modellként nem lehet sikeres vki anélkül, h a megfelelő emberek meg ne dugnák.
2013. jún. 20. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
kinek kéne egy modell barátnő... fujj
2013. jún. 20. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok gey jóképű ember,de járhattam volna egy modell csajjal,és nemet mondtam.

Ha valami az én csajom,akkor nem akarom,hogy rajtam kívül más lesse a testét.Még a strand az elmegy,ott azért mindenki ugyanolyan,de így nem.Úgyhogy a koldus is válogathat...De akkor se kell olyan,akivel kellemetlenül érezném magam.

2013. jún. 20. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Sokat lenne távol.A Modellek anorexiás köcsögök és bármennyire is nézel jól oda az kell.Arról nem is beszélve hogy teljesen elvannak szállva maguktól.
2013. jún. 20. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Hivatásos állás mellett nem lehet utazgatni sőt nem is nagyon tolerálják a másodállást..
2013. jún. 20. 09:22
 7/11 anonim ***** válasza:
nem zavarna ... csak törekedjen rá, hogy a lehetőségei mellett minél többet legyünk együtt!
2013. jún. 20. 09:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kéne. Nem akarok azon idegeskedni, hogy épp ki dugja őt, amikor "távol van".
2013. jún. 20. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
nem zavarna..., amíg el nem játssza valaki a bizalmamat, addig mindenkinek adok egy esélyt!
2013. jún. 20. 09:56
 10/11 ASOT ***** válasza:

Hivatalos állás + modellkedés? Esetleg valamilyen szinten összefügg a kettő?

egyébként ha nagyon sokat lenne távol teszem fel heti 2x láthatnánk csak egymást, akkor abba nem mennék bele mert az nekem nem lenne elég.

És hát ugye gondolom ezt nem 1 évig csinálja nyilvánm, hanem hosszú évekig amíg modellként alkalmazzák.

2013. jún. 20. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!