Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy így zárta le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így zárta le a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Nem voltunk éppen együtt, de szikrázott köztünk a levegő. Elhívott találkozni a lány. Eltöltöttünk vagy 4 órát együtt, tök jól éreztük magunkat. Egy tökéletes randinak is elment volna. Kiültünk egy parkba, beszélgettünk, hozzám bújt. Majd a végén közölte, hogy zárjuk le ezt köztünk.
2013. jún. 19. 20:13
1 2
 11/15 anonim válasza:

Túlságosan jól érezte magát veled és ez elbizonytalanította a jelenlegi kapcsolatában. Nyilván nem akar szakítani a mostani barátjával még akkor sem ha nem boldog vele, mert nem akar egyedül, magányosan maradni. Gondolom felmerült benne hogy köztetek lehetne valami, de ha szakít és végül veled még sem jön össze, akkor rosszabbul jár.

Szóval a legbiztonságosabb utat választotta.

2013. jún. 19. 20:51
 12/15 A kérdező kommentje:

És ez kinek jó?

Nekem nem, mert nem engem választott.

Neki sem, mert most boldogtalan, ezek szerint.

A pasijának sem, mert egy nem hozzávaló emberrel van együtt.

Utálom a világot.

2013. jún. 19. 20:59
 13/15 anonim válasza:

Ez mindössze annyit jelent, hogy a lány, aki tetszik neked nem elég bátor, hogy beismerje önmagának, hogy nem boldog. Ezzel sokan hasonlóan vannak és nem is lehet hibáztatni őket azt hiszem.

A kérdésedre válaszolva : teljesen normális, sőt, nagyon is jellemző az emberekre, annyira félnek a kudarctól, hogy - noha a siker majdnem garantált - nem mernek kockázatot vállalni, nehogy azt a keveset is elveszítsék, mégha az nem is teszi őket boldoggá.

Ha meg akarod nyerni őt, meg kell ezt értetned vele, de nagyon okosan és óvatosan, mert ezzel könnyen ellenkező hatást érhetsz el a kettőtök kapcsolatában.

2013. jún. 19. 22:40
 14/15 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy biztos belém szeretne, de fél velem összejönni, mert szerinte én nem lennék belé szerelmes.

Tudom, hogy sokat veszekednek, mert ezt is elmondta, ezért felfoghatatlan, hogy mégis megelégszik a rosszal.

2013. jún. 19. 22:58
 15/15 anonim válasza:
Ebben az esetben nincs más dolgod, mint romantikus helyzeteket teremteni.kettőtök.között amelyekben bebizonyítod és elhiteted neki, hogy nemcsak tudnád őt szeretni de szereted is.
2013. jún. 19. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!