Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktad ápolni a kedvesedet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktad ápolni a kedvesedet, ha beteg?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előtti válaszóló ebbe igazad van,minek apolni azt akivel csak kefész...
2009. okt. 14. 04:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Akinek nem természetes a párját ápolni, kedveskedni, segíteni neki, amikor beteg, az még nem volt szerelmes.

Lassan 10 éve vagyunk együtt és teljesen természetes, hogy bármelyikünk beteg, a másik ápolja. Volt, hogy az éjszaka közepén főztem friss teát neki, mert az esti adagja pont elfogyott, vele virrasztottam, amikor rosszul volt. De pl. szülés előtt 2 hétig kórházban voltam, ő pedig reggel 7kor már ott volt, aztán elment dolgozni, de onnan egyenesen hozzám jött és este 9-fél 10 körül a nővérek tessékelték haza.

Szeretjük egymást, fontosak vagyunk egymás számára, tehát teljesen természetes, hogy együttérzünk a párunkkal, segítünk neki, ahol tudunk.

2009. okt. 14. 06:09
 13/15 anonim ***** válasza:
mi egymást ápolgatjuk.ő is engem ha beteg vagyok meg én is őt ha beteg:)
2009. okt. 14. 08:53
 14/15 anonim ***** válasza:

00:52esnek: mégis h érted ezt? Két hónapja vagyunk együtt, és mivel ő még nem volt beteg ezért nem tudtam ápolni. Igenis ápolnám ha beteg lenne, mert mindennél fontosabb nekem, úgyhogy az ilyyen 'minek ápolni ha csak kefélésre jó' válaszokat ellehetne ahgyni ha ez nekem szólt. Kösz.

20:13,13:38as

2009. okt. 14. 09:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen. Én imádok róla gondoskodni. Minden alkalommal (főleg ha beteg), megmaszírozom, ha beteg, abban az esetben mentolos, vagy borsosmentás olajjal (megfázásra, megbetegedésre) bemaszírozom a hátába, a mellkasába, a halántékába (ha fáj is a feje), és a lábát is megmaszírozom, aztán betakargatom, elaltatom, simogatom a fejét. Lehet, hogy gyerekesen hangzik, de nagyon jól esik neki, és pár nap alatt kigyógyul belőle, máskor meg 1-2 hétig is betegeskedne. A teáról, és a fürdővízről nem is beszélve, mindig "kiszolgálom", mert természetesnek tartom. Ahogyan azt is, ha én vagyok beteg, és ő is segít rajtam.

22/N

2009. okt. 19. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!