Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktad ápolni a kedvesedet, ha beteg?

Ha szeretné,akkor átmegyek hozzá,csinálok neki teát,satöbbi,de általában azért egyedül szeretne lenni,amíg használható külseje nem lesz :P
Ilyenkor mindig felhívom!

persze
korházban is ültem már az ágyánál amig a nővérek el nem zavartak,hogy már késő van:D

Persze, hogy szoktam.
Teát főzők rábírom a vitaminra, mert amúgy nem venné be :)
A kórházi ágyánál is mindennap ültem. Munka után be a város kellős közepébe éjszaka meg haza. Reggel munka délután megint kórház másfél hétig.
Haza hoztam a kórházból és otthon ápolgattam. Főztem neki amit lehetett és szeretett volna enni.
Azt hiszem ezért is vett feleségül :) Anyatigrisként viselkedem azt mondja :)

Igen az én párom is engem ápolt amíg beteg voltam és itt volt velem.. Amikor nem tudtam nyelni sem, mártogatta a piskótát nekem a teába és úgy etetett ((: meg takargatott midnig, teát főzött, mindig hordta fel nekem a teát is meg mindent ha valamire szükségem volt. Szóval mellettem volt, minden pillanatban figyelt rám, meg az állapotomat. :)
17/L

de az én barátom fiú :D előző előtti voltam
L/17

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!