Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktad ápolni a kedvesedet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktad ápolni a kedvesedet, ha beteg?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretné,akkor átmegyek hozzá,csinálok neki teát,satöbbi,de általában azért egyedül szeretne lenni,amíg használható külseje nem lesz :P

Ilyenkor mindig felhívom!

2009. okt. 12. 09:29
 2/15 anonim ***** válasza:

persze

korházban is ültem már az ágyánál amig a nővérek el nem zavartak,hogy már késő van:D

2009. okt. 12. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam. Amikor műtötték, én vittem/hoztam, teát főzök neki, ha náthás, gyógyszertárba megyek, betakargatom, főzök, és nagyon szeretgetem. :)
2009. okt. 12. 11:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon aranyos válaszok. :)
2009. okt. 12. 12:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szoktam.

Teát főzők rábírom a vitaminra, mert amúgy nem venné be :)

A kórházi ágyánál is mindennap ültem. Munka után be a város kellős közepébe éjszaka meg haza. Reggel munka délután megint kórház másfél hétig.

Haza hoztam a kórházból és otthon ápolgattam. Főztem neki amit lehetett és szeretett volna enni.

Azt hiszem ezért is vett feleségül :) Anyatigrisként viselkedem azt mondja :)

2009. okt. 12. 12:29
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Igen az én párom is engem ápolt amíg beteg voltam és itt volt velem.. Amikor nem tudtam nyelni sem, mártogatta a piskótát nekem a teába és úgy etetett ((: meg takargatott midnig, teát főzött, mindig hordta fel nekem a teát is meg mindent ha valamire szükségem volt. Szóval mellettem volt, minden pillanatban figyelt rám, meg az állapotomat. :)

17/L

2009. okt. 12. 13:38
 7/15 anonim ***** válasza:
A fiúk nem ápolják a beteg kedvesüket?
2009. okt. 12. 16:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

de az én barátom fiú :D előző előtti voltam

L/17

2009. okt. 12. 20:13
 9/15 anonim ***** válasza:
9%
hogy énis elkapjam? lófszt.
2009. okt. 13. 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
de fain vagy utolsó :D remélem ilyen hozzáállással nem is fogod átérezni azt, amit az előtted válaszolók! De szerintem egy kapcsolatban ez természetes, vagy csak én veszem annak :) Nekem most volt a párom beteg, itthon volt 1 hétig, sok sok tea, szeretgetés (remélem elegendő), sok gyümölcs, és minden amit tudtam adni, csak sajnos pont sokat dolgoztam és annyira nem tudtam aktív lenni :( , de fordítva is igaz, 1 év alatt kétszer voltam kórházba, mindkétszer ott volt mellettem :)
2009. okt. 14. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!