Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos! Párom elég sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Párom elég sokat dolgozik de tegnap észre vettem rajta, hogy kitágult pupillái voltak!?

Figyelt kérdés
Szedhet valamit , vagy valamit csinálhat? rákérdeztem azt mondta nem ! remélem nem keveredett rossz társaságba! aznap éjfélig volt fent. Építőiparba dolgozik a dög melegbe 22/F. Mondtok pár jelet amin tuti lebukik ?

2013. jún. 19. 06:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ha szeretsz valakit akkor kitágul a pupillája :)

eszedbe sem jut, hogy talán szeret? :P

2013. jún. 19. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Te jó ég!

Alapból akkor tágul a pupilla, ha sötétebb helyre megyünk, mert így jut több fény a szemünkbe.

De a fáradt ember is tágabbra nyitja. Nem lehet, hogy egyszerűen csak fáradt volt, esetleg megviselte a meleg?

2013. jún. 19. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni, én azt gondolom, hogy a fáradságtól, vagy az alkoholtól. Hajnalban nemegyszer rákérdezett valamelyik szülőm, hogy milyen tág a pupillám, és én nem szedek semmit. Ezért gondolok inkább az alkoholra, vagy a fáradságra esetleg.
2013. jún. 19. 10:13
 14/14 A kérdező kommentje:
lehet akkor sörözött a melegbe :
2013. jún. 19. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!