Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek tőle, hogy a barátnőm teherbe esik. Rosszul vagyok egy gyerek gondolatától is. Lehetek így boldog valakivel valaha?
A barátnőmmel két éve vagyunk együtt, a húszas éveink elején vagyunk mindketten, és amíg ő szeretne gyereket a jövőben, addig én nemhogy nem szeretnék, de kimondottan rettegek tőle, hogy egyszer véletlenül teherbe esik. Aligha tudom elképzelni róla, hogy hajlandó lenne elvetetni, és attól félek, hogy előbb vagy utóbb egyikünk tönkreteszi a másik életét. Ha teherbe esne és miattam elvetetné, az egy dolog, hogy rámenne a kapcsolatunk, de ennél súlyosabb, hogy sosem tenné túl magát rajta. Ha nem vetetné el, képtelen lennék mellette maradni, és egy életen át bűntudatom lenne a tudat miatt, hogy van egy gyerekem valahol, és ráadásul valaki más neveli fel.
Tablettával védekezünk, szex közben még sosem féltem, de utána, vagy amikor gondolkozom ezen, mindig nagyon félek. Van esélyünk együtt?
És ha nincs, van esélyem boldognak lenni bárkivel? Mennyire jellemző, hogy olyan nővel hoz össze az élet, aki adott esetben hajlandó az abortuszra is?
Én csak azt nem értem, hogy ilyen szemérmetlenül és leplezetlenül önző embereknek hogy a csudába lehet párjuk.
Lehet, hogy guminővel könnyebb lenne... Összecsukható, kis helyen elfér, sosem fáj a feje, utazgatni lehet vele és költeni sem kell rá. Ja, és sosem szül gyereket! Gondoljátok meg, tényleg!
Jah,mert aki úgy érzi nem akar pulyát az már gyerek és nem komoly egy kapcsolathoz,tényleg nagyon sok összefüggés van.
Az nem érdekes,hogy valaki nem akar vbagy még nem érett rá,van spanom neki 23 évesen lett gyereke,persze egy panelban él a kiélt elhízott asszonnyal,nem tudja magát képezni a szakmájában tovább mert a pénz a kölyökre kell.
Ez élet?Egy panelban a házisárkány nőddel akivel csudázni kell a szexért,mert ,,fáradt"?
Szerintem inkább megfontolt az ember,hogy nem gyártja a gyereket,úgyhogy nincsen megalapozva az élet minden téren.
Össze-vissza beszélsz, utolsó. Egyszer hedonizmusról, másszor az élet megalapozásáról. A kettő gyakorlatilag kizárja egymást.
És mondd, te nem voltál pulya? Rád nem költöttek a szüleid? Édesanyád kiélt lett azáltal, hogy vállalt téged?
Tényleg menjél kisautókat tologatni, oszt vegyél magadnak guminőt. Ideális párválasztásnak tűnik számodra.
Ha ennyire nem tudod kezelni a szex esetleges következményeit, akkor még nem való neked ez a téma. Ne szexelj, ha ez van sorry.
Nézd, rengeteg nő ment abba tönkre, hogy a hapsi ráerőltette az abortuszt, pedig ő nem szerette volna (nemcsak a fizikailag bántalmazott és erőszakkal a kórházba hurcoltakra gondolok, hanem van nagyon finom lelki terror is, a 25 éves F kolléga ajánlgatott hasonlót pl)
Rengeteg férfi ment abba tönkre, hogy annyira nem akarta, hogy legyen gyereke, és mégis lett.
Valahogy elmentek egymás mellett, őszintén, a csajt sem értem, minek van veled, nem ti vagytok az igazik egymásnak, kereshetnétek valami igazi szerelmet is, mit húzzátok egymás idejét??
Igaza van utolsónak,én tuti kivágnám a csajt mondjuk.
Nagyon vigyázz vele,vedd el a kedvét a gyerektől teljesen,sajnos csak így megy.Én fel is kötném magam ha pulya lenne,grrrrr :D
De mivel nem akarom ezért NEM lesz és nem is lehet mert azt mondtam nem,vonzás törvénye. :D :D
Fizikailag nem bántalmaznám a csajt viszont elmagyaráznám,hogy ha teherbe mer esni akkor tűnés van,és soha többé nem kereshet,sőt számot cserélnék(nyilván a beleegyezésem nélkül eshe teherbe,erre harapok).
#14-es nem össze vissza mert figyelj,hedonista életmód mit jelent?Élvezed az életet.
Na most mi kell ehhez?
1.PÉNZ
2.PÉNZ
3.PÉNZ
4.PÉNZ
5.szabadság
6.utazgatás
7.fejlődés
8.bulik
9.top10-es sunák :D
10.EGÉSZSÉG
Ebből az 5-10-ig ez az én helyzetem csak de szerintem az első 5-ben mindenki egyet ért.
Pénzhez meg mi kell?
1.Karrier
2.önképzés
3.kiváló legyél valamiben
4.törtess,hajts mint az állat
5.tanulj,tanulj
Erre mondom,hogy egy kölyök csak hátráltató tényező.
Nem értem miér kell belekötni egy VÉLEMÉNYbe,de hát ez MAGYARORSZÁG nem csodálom,hogy itt tartunk.
Aki vállalja a véleményét az miér is hülye,jah,hogy nem vagyok egy birka akit terelget a társadalom.
Je suis désolé,ca devait étre passer comme ca.
"nem vagyok egy birka akit terelget a társadalom."
nem, nem vagy.. egy embertelen, morális hulla vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!