Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem?
Ha egy évet még vársz és nem beszélsz vele, mit szeretnél, még komolyabbra fordulhat a kapcsolata azzal a lánnyal. Itt írod, hogy közösen vettek lakást.
Derítsd ki, csak mondja, hogy még nagyon szeret téged, vagy szeretne-e kezdeni is ezzel valamit? Mert a körülményeket tekintve én kevésnek találnám, hogy csak mondja, de van egy élete, és abban hol tervez nekem helyet? Tervez egyáltalán, ha számíthat rám?
Személy szerint én nem mennék. Ha valóban szeretnétek egymást, és nem csak egyfajta érdeklődésről, kötődésről, vonzódásról lenne szó, akkor már tettetek volna érte, hogy együtt lehessetek. A mostani párodat bizonyára nem véletlenül választottad ki, én úgy érezném, hogy nem lenne fair vele szemben, ha elhagynám.
Az, hogy ki mellett legyek számomra nem pusztán holmi szerelem, hanem nagyrészt egy kő kemény döntés. Ilyen formában pedig megérinthet a szerelem szele bárhonnan is, de a párom mellett döntöttem, a szerelem múlandó, nem futok utána.
És nem futok egy fiú után sem.
Egy kiegyensúlyozott kapcsolatba mindketten ugyanannyit teszünk bele. Ezt pedig nem lehet a szerelem mérlegén mérni.
Fontos a szerelem, persze, és jó is, és a legjobb, ha soha senki másba nem voltál olyan szerelmes, mint a párodba, de vannak szerintem ennél nyomósabb szempontok is.
Áhh... teged kislány átdobtak a palánkon, ebben mostmár 100% biztos vagyok. Ez a félredugó pasik tipikus dumája, hogy "csak azért vagyunk együtt, mert" (esetetekben mert a közös lakás, meg mert a lány erőszakos) "szakítani akarok vele, de most nem lehet, mert" (esetetekben majd egy év múlva)
Kislány, gondolkozz; ha szerelmes lenne beléd, akkor kivágná a kinti lányt a francba és távkapcsolatban ugyan, de veled lenne. Szerintem ez a kapcsolat csak a te kis fejecskédben él, a srác meg néha odalök neked neten egy-egy jó szót, meg felpróbál a nemiszervéfe, ha épp Magyarországon van, ennyi a ti egetrengető kapcsolatotok.
Tudom, hogy most dacot érzel flém, de nem kell hinned nekem: tedd próbára a "szerelmedet": legközelebb, ha chatelsz vele, írdd meg, hogy kidobtad a fiúdat, halasztasz a suliban, megvetted a repjegyet, jövő héten indulsz ki hozzá. Majd nézd meg a reakcióját, de egy százas zsepit készíts be a szobácskádba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!