Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelem?

Figyelt kérdés
5éve ismerjük egymást az első pillanattól kezdve valami kialakult közöttünk,azonban ő szinte rögtön Berlinbe költözött,érettségi után,az apja cégéhez ment dolgozni.1/2 évig tartottuk a kapcsolatot,nem tudtunk meglenni egymás nélkül nem vallottuk be de tudtuk ez szerelem.és akkor hazajött egy karácsonyra és szilveszterre.Nem kellett semmit mondani ahogy találkoztunk,bevallottuk mindketten,összejöttünk.de neki vissza kellett mennie a munka miatt én pedig az egyetem és a családom miatt mehettem vele.Megbeszéltük maradjon meg a kapcsolat "barátilag"és mindketten továbblépünk..fél évig nem is beszéltünk egyáltalán.végül eltelt 4év.ő is,én is találtunk párt de amikor beszélünk (ritkán) mindig ott trtunk burkoltan,hogy még mindig egymást szeretjük.végül kimondta hogy még nagyon szeret engem.szószerint így. és igazából én is őt. mit tegyek? várjak még 1évet és repüljek utána?

2013. jún. 18. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy évet még vársz és nem beszélsz vele, mit szeretnél, még komolyabbra fordulhat a kapcsolata azzal a lánnyal. Itt írod, hogy közösen vettek lakást.

Derítsd ki, csak mondja, hogy még nagyon szeret téged, vagy szeretne-e kezdeni is ezzel valamit? Mert a körülményeket tekintve én kevésnek találnám, hogy csak mondja, de van egy élete, és abban hol tervez nekem helyet? Tervez egyáltalán, ha számíthat rám?

2013. jún. 18. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Személy szerint én nem mennék. Ha valóban szeretnétek egymást, és nem csak egyfajta érdeklődésről, kötődésről, vonzódásról lenne szó, akkor már tettetek volna érte, hogy együtt lehessetek. A mostani párodat bizonyára nem véletlenül választottad ki, én úgy érezném, hogy nem lenne fair vele szemben, ha elhagynám.

Az, hogy ki mellett legyek számomra nem pusztán holmi szerelem, hanem nagyrészt egy kő kemény döntés. Ilyen formában pedig megérinthet a szerelem szele bárhonnan is, de a párom mellett döntöttem, a szerelem múlandó, nem futok utána.

És nem futok egy fiú után sem.

Egy kiegyensúlyozott kapcsolatba mindketten ugyanannyit teszünk bele. Ezt pedig nem lehet a szerelem mérlegén mérni.

Fontos a szerelem, persze, és jó is, és a legjobb, ha soha senki másba nem voltál olyan szerelmes, mint a párodba, de vannak szerintem ennél nyomósabb szempontok is.

2013. jún. 19. 00:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha olyan hűde szerelmes lett volna beléd, akkor vagy el sem utazik, vagy megkér, hogy menj vele. Mivel jóformán alig ismeritek egymást, mert neten beszélgetni, meg dugni, az messze nem olyan komoly dolog, mint együtt élni, így én a helyedben aggódnék, hogy nagy pofáraesés lesz ennek a "szerelemnek" a vége. Szerelmednek majd azt hívd, akinek mostad már a sz*ros gatyáit, akire főztél, aki ápolt téged, ha rosszul érezted magad... Nehogy nagy garral mindent felrúgj, aztán kiderüljön, hogy csak az egóját fényezi a te rajongásod, no meg itthoni dugóspajtink is jó vagy, miközben a kinti lánnyal nagyon is komolyan tervez, végül is vele fekszik, vele kel... Írásodból süt a naivitás, de azért nem ártana gondolkodni, mielőtt beleugrasz valamibe.
2013. jún. 19. 01:01
 14/18 A kérdező kommentje:
közös tulajdon mert a lánynak sok volt neki kevesebb,és elég erőszakos akaratos jellem.2éve vannak együtt de kicsit kényszerből. és hidd el nem tudtunk érte tenni,nekem itthon kell maradnom még 1 évig ő sem tud hazajönni. megtennénk mindent amint lehet még nem lehet. én is építgetem az életem,igyekszem elhinni hogy tudok nélküle boldog lenni,de rá kell jönnöm,igazán sosem.
2013. jún. 19. 01:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Áhh... teged kislány átdobtak a palánkon, ebben mostmár 100% biztos vagyok. Ez a félredugó pasik tipikus dumája, hogy "csak azért vagyunk együtt, mert" (esetetekben mert a közös lakás, meg mert a lány erőszakos) "szakítani akarok vele, de most nem lehet, mert" (esetetekben majd egy év múlva)

Kislány, gondolkozz; ha szerelmes lenne beléd, akkor kivágná a kinti lányt a francba és távkapcsolatban ugyan, de veled lenne. Szerintem ez a kapcsolat csak a te kis fejecskédben él, a srác meg néha odalök neked neten egy-egy jó szót, meg felpróbál a nemiszervéfe, ha épp Magyarországon van, ennyi a ti egetrengető kapcsolatotok.

Tudom, hogy most dacot érzel flém, de nem kell hinned nekem: tedd próbára a "szerelmedet": legközelebb, ha chatelsz vele, írdd meg, hogy kidobtad a fiúdat, halasztasz a suliban, megvetted a repjegyet, jövő héten indulsz ki hozzá. Majd nézd meg a reakcióját, de egy százas zsepit készíts be a szobácskádba..

2013. jún. 19. 01:29
 16/18 A kérdező kommentje:
egész éjjel beszélgettünk..azt mondta sajnálja,hogy ennyi ideig ilyen helyzetbe hozott a saját gyávasága miatt,de engem szeret és bármit megtesz értem,csak erre későn jött rá.nem akar tovább bántani és ha én is úgy gondolom,akkor ő hazajön és szeretne velem élni,nekem csak azt kellett mondanom,hogy igen vagy nem. igent mondtam,1 hét és itthon lesz :) megbeszélünk mindent és ezt követően hazaköltözik :) nem vertek át,nem csaptak be,tényleg szeretnek,nem fogom senkinek bizonygatni inkább csak talán segíteni azoknak akik hasonló helyzetben vannak. soha ne adják fel!
2013. jún. 19. 08:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, ha valakit rá lehet kényszeríteni párkapcsolatra, és arra, hogy közös tulajdonú lakást vásároljon valaki mással. Szerintem jól megszívod, ha felrúgsz mindent.
2013. jún. 19. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor egy hét múlva esetleg írd meg, turbékoltok-e már. Én szurkolok azért.
2013. jún. 19. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!