Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek mindent elsöprő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek mindent elsöprő szerelmek, amik kiállják a több országnyi távolságot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos.Csak nagyon ritka.
2013. jún. 18. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy léteznek. Szerelem az megmarad csak szüksége van egyik másik félnek szexre amit mással zavar le. Dehát amiről nem tud a másik az nem fáj...
2013. jún. 18. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Gondolom ez nem minden esetben van így...
2013. jún. 18. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát annak akkor betonstabilnak kell lennie. Kérdés, hogy mennyire bíztok meg egymásban, mert az nem elég, hogy én tudom magamról, hogy a másikat szeretem, és soha nem csalnám meg, ha ő meg nyugodt szívvel kettyint egyet, ha úgy tartja kedve...

Én mindenesetre szeretek tiszta lappal indulni. Mikor kimentem külföldre tanulni, akkor is megbeszéltük az akkori párommal - igaz csak fél éve voltunk együtt, hogy nem fog működni, és inkább szakítottunk. Azóta is sokszor beszélünk, szerintem jól sikerült megoldani.

Ezt viszont neked kell eldönteni magadnak, illetve kettőtöknek.

Ha komolyabb, hosszabb a kapcsolat, és nekem mennem kellene, akkor már elgondolkoznék, hogy maradjak én, vagy jön ő is.

2013. jún. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!