Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt gondolhat? (folytatas alol)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt gondolhat? (folytatas alol)

Figyelt kérdés
Megtetszett egy srac,most nem reg volt a golyabalunk addig sosem beszeltunk egymassal csak kozbe szemezgettunk...a golyabalon visozn dumaltunk s meghivott egy hazibulira a baratnommel egyutt..A haverjaival naggyabol joba voltunk..igy masnap elish mentunk,Ott oszejottunk.Ma pedig mikor veletlenul oszefutotunk szoba se esett csak nezett es vigyorgott.Ez most mit jelent?Legyszii irjatok hamar,nagyon fontos
2009. okt. 11. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
őszintén?:D nem érdekeled...1 éjszakára jó voltál mutogatni. ennyi röviden:)
2009. okt. 11. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
és legalább análisan is csináltátok???
2009. okt. 11. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Én a helyedben vennék egy terhességi tesztet. Már ha tényleg csináltátok análisan is.
2009. okt. 11. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

csili vili játék, gyerek visít amíg meg nem kapja, ha sikerül megkapnia akkor félredobja powaaa...

hagyjad a fr@ancba.

hány éves is vagy? 16-nál több nem igen lehetsz.

2009. okt. 11. 21:40
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó: Fail.

16 évesen hogy lenne már gólyabálban.

2009. okt. 11. 21:57
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

simán, ha 9es és évvesztes volt oviban / első osztály kezdésekor... aztán fenn áll olyan lehetőség is hogy külföldről jött és gimibe csak így vették fel pedig már idősebb.. egyáltalán nem kizárt hogy 16, de az is lehet hogy 13 ha hatodik után ment középsuliba... szal 13-16 éves bőven lehet...

egyébként én alapból nem értem, lehet kihagytam egy sort de szexuális kapcsolatról egy betűt nem olvastam

2009. okt. 11. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha évvesztes volt oviban, akkor később megy egyetemre, tehát nem 16 évesen.

Ha külföldi, idősebb, mint a többiek, és felveszik gimibe, akkor ott hogy jön 16 évesen az egyetem? Nem világos.

Ha pedig hatodik után megy gimibe, azt hatosztályos giminek hívják, és ugyanúgy csak 18 évesen mehet egyetemre.

YOU FAIL TOO

2009. okt. 11. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok,es nem volt szex!
2009. okt. 12. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:

ki beszélt itt egyetemről? gimiben is van gólyabál meg gólyatábor minden szarság... és akkor pl magyarázd el hogy hogy van 19 éves osztálytársam(tizedikben) úgy hogy nem bukott.. oké akkor megmondom... KÜLFÖLDRŐL JÖTT!

te vagy egy ISZONYAT NAGY FAIL!!! f*szfej..

bocs az offért :)

egyébként a srác vagy csak dicsekedett veled egy este, vagy meg akart fektetni de mivel nem volt szex ahogyan ezt le is írtad :) nyilván nem érsz meg neki többet...

ha másnap csak vigyorog rád, hát mittomén lehet tetszel neki még, csak nem volt ideje odamenni mert sietett valahova, torkán akadt a szó hogy most józan és mégis szépnek talál :D szituációtól függ... egyébként azóta pár nap eltelt.. van folytatás? kíváncsi lennék.

2009. okt. 13. 15:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát kb annyi a folytatas mert egy suliba jarunk,minden szuneten egy haveri korben cigizunk,neha dumalunk,de esku mindig nez,elore koszon....mikor megyek el mellette mindig hozzamer....viszont o olyan h nem lehet vele komolyan beszelni mikor ott van meg par haverja csak akkor ha kettesbe vagy vele...es elmondta nekem h nagyot cslodott egy lanyba es ezert egy csajba se tud megbizni...magyarazzatok meg nekem ez csak olyan h haver akar lenni velem...vagy van eselyen tobbre is?
2009. okt. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!