Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszek ebben. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
Most lett vége 2 éves elsö kapcsolatomnak. Mindenki azt mondja lesz másik. De szerintem nincs olyan pasi aki élete végéig hűséges lenne hozzám, szeretne tisztelne,és imádnánk egymást amíg meg nem halunk és aki csak azt nézi mi a jó nekem . Vagy létezik ilyen? Mert mindenki tudtommal megcsal mindenkit és ezen a földön nincs igazi nagy szerelem ami életem végéig elkísér. Vagy igen ?2009. okt. 11. 20:29
1/3 anonim válasza:
Hat engem is megcsaltak tudom milyen felemelet fejjel szakitottam amikor megtudtam es most h van egy 3 eves kapcsolatom az ex pasim felebredt h neki megis kellenek es nem akart megcsalni!sztem ha jon egy masik elfelejted az elozot en is ugy jartam!!!es sokkal boldogabb vagyok egy 3 eves kapcsolatban mint egy 3 honaposban:D
2/3 anonim válasza:
Hát, én még nem csaltam meg soha a páromat és nem is tervezem, hogy valaha is meg fogom csalni. Egyébként biztosat majd csak életed végén mondhatsz. majd csak akkor állíthatod, hogy nincs igaz szerelem, és az is csak számodra.
Nekem egy elég közeli ismerőseim voltak, akiknél a férj 65 évesen meghalt és soha nem csalta meg a feleségét. Náluk szerelmesebb párt én még életemben nem láttam. Majdnem 45 évig voltak házasok, szerelemben, tiszteletben, boldogságban.
3/3 anonim válasza:
Minden ember individum. Senkitől ne várj hasonlókat el, amiket fentebb leírtál. Senki sem hasonlíthad rád. Van nagy szerelem, csak ne úgy állj hozzá a dolgokhoz, hogy azt a bizonyos (magas)lécet egy ember se tuja megugrani...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!