Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy Ő lesz az Igazi?
Őszintén?
Tiniszerelem.Ilyenkor mindenki azt hiszi ő a nagy ő.Aztán kiderül,hogy nem.
Az élet kiszámíthatatlan. Semmit nem lehet előre megjósolni. A tapasztalat, hogy akik nagyon fiatalon találnak egymásra, azoknak általában nincs jó vége és nem jut el a kapcsolat a házasságig. Persze lehetnek kivételek, de ez az átlag.
Én azt hittem megtaláltam az igazit.. nem kis tiniszerelem, hanem tényleg komoly volt. Összeköltöztünk, együtt éltünk, minden működött, boldogok voltunk..én legalábbis..majd egy napon közölte, hogy már nem érzi ugyanazt és legyen vége..nem adott esélyt a megoldásra, pedig tényleg egymásnak valók voltunk.
Neki nem én voltam az igazi..én pedig leéltem volna vele az életem.
Nyilván tudnék élni nélküle, de nem akarok, mert rettentően szeretem. Nem volt beleszólásom.
Szóval most itt a legtöbb embertől azt kapod, hogy nem ő az igazi, de ettől még lehet.
Most élvezd ki, aztán ha megromlik a kapcsolat és már nincs értelme küzdeni, akkor felállsz, tovább lépsz, és találsz mást, aki mégjobban szeret és akit mégjobban szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!