Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók?

Juj tök viccesek amiket írtatok!!:)
Nekem az első nem volt romantikus..egy táborban ahol ilyen fa wc-k voltak odahivott a csávó este ugy éjfél körül és mondta hogy szeretne velem járni én 12 voltam a pasi 17..mondtam h. még nem vagyok készen rá mondta h. nyugi és lesmárolt..szar volt a budi mellet:Dmeg nem is szerettem a pasit!!:(és kb 1 hétig voltunk eggyütt mert megcsalt...ez a szar elsö csók de legalább ezen tulvoltam L15

Ez érdekes!
Mert én azt tartom az első csóknak mikor az első barátnőmet megcsókoltam.... de az valami nagyon jó volt. Ez egy padon történt. Mert elhívtam randizni és sétáltunk. 16 voltam. De az igazi első csók az egy kocsiban történt. A haverom el akart menni tankolni, és én is mentem vele, de ott voltam egy csajjal akivel előtte beszélgettem meg meghívtam egy italra szóval mondtam neki hogy jöjjön velünk beültünk hátra elindultunk és út közben lesmárolt... xD

14 évesen, részegen a balatonparton XD
( nem kell véleményezni mennyire nem tetszik, hogy már annyi idősen részeg voltam, én legalább élem a világom, és nem zárkózom zacskóba -.-" )

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!