Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók?
Figyelt kérdés
:D2009. okt. 11. 18:58
1/18 anonim 

válasza:

Csodálatos! Szebbet nem is kívánhattam volna. Egy tóparton ültünk naplementekor. És habár az élet csúnya játéka miatt szétmentünk nem sokkal később a fiúval, én a mai napig jó szívvel gondolok vissza arra az első csókra. Nagyon ügyelt rá, hogy az első tökéletes és idilli legyen számomra. Jah és már majdnem 19 éves voltam.
2/18 anonim 

válasza:

12 éves voltam.
nagyon szerelmes voltam a fiúba.
előtte megbeszéltük, hogy pontosan 4-kor fogunk csókolózni.
jelen volt a legjobb barátnőm is.csak háttal fordult nekünk.
szeretettel gondolok rá vissza.
3/18 A kérdező kommentje:
:D
köszi a komikat!
nagyon aranyos storik!!:D
2009. okt. 11. 19:11
4/18 anonim 

válasza:

én 18 voltam :)
csodálatos volt összességében,nem féltem,sőt alig vártam,hogy megcsókoljon,egy baráti társaságban találkoztunk,és hihetetlenül megtetszett és vonzódtam hozzá!
persze nem ez volt életem legjobb csókja olyan értelemben,hogy bénáztam,és kicsit nyálas is volt,de nagyon vonzódtam a fiúhoz!!!soha nem fogom elfelejteni!
5/18 anonim 

válasza:

ja és sokkal jobb pillangókkal a hasadban csókolózni,mintha nem éreznél semmit!
6/18 anonim 

válasza:

kb 12 voltam, összevissza nyálaztuk egymást:D ettől függetlenül mindig elvigyorodok, ha visszagondolok rá:) 20f
7/18 anonim 

válasza:

" ja és sokkal jobb pillangókkal a hasadban csókolózni,mintha nem éreznél semmit!"
?!?!?!??!?!?!?!?!?
8/18 anonim válasza:
14éves voltam mikor megtörtént az első csók. volt már előtte barátom,de őt nem tartottam megfelelőnek egy csókra:D nagyon romantikus volt. náluk voltunk és egymás mellett ültünk az ágyon. közelebb hajolt, mondta hogy lazuljak el semmi se fog történni, ne mozogjak és ne ellenkezzek:D(amit akkor lehet hogy megtettem volna ha nem hallom a hangján, hogy nyugtat, biztat és szeret:D) megcsókolt. rám nézett elmosolyodott,elmondta mennyire nagyon szeret. a következő pillanatban, meg magamhoz húztam és megcsókoltam:)
9/18 anonim 

válasza:

15 éves koromban történt, osztálykirándulásról hazafele jövet, egy azelőtti nap megismert csajjal. Jó volt, mert mégiscsak első, meg minden, de furcsa is, mert a párom egyszerűen csak a francia csókot ismerte. Pedig nem illik azzal indítani, úgy hazudták nekem.
10/18 anonim válasza:
Nem tul romantikus, de nekem 14 evesen, egy buliban egyszerre ket csajjal. Jol indult a biznisz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!