Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak ti hogy kötődtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak ti hogy kötődtök a nőhöz? (ez alatt a partnert értem)

Figyelt kérdés

Elmondom a magamét,hogy megértsétek:

Egy fiatal lány vagyok és én ha a barátommal vagyok ő biztonságérzetet,nyugalmat nyùjt nekem.A nagy férfias teste mellet pl. az ágyban persze nem csak a sexuàlis vonzalom van hanem az is amiket az előző mondatban mondtam.Jò dolog a viccein nevetni és a szeretetem leadásának is tökéletes partner.Romantikus típus vagyok de az izgisebb dolgokat is szeretem.Szeretek törődést és hálát nyujtani.Röviden ennyit a kapcsolatomròl.De mindig is érdekelt,hogy ő hogyan áll ehhez az egészhez.Légyszives ha írtok legyen kor meghatározás is.köszönöm:)

2013. jún. 18. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én kedvelem azt, hogy kedves, életvidám, bájos, becsületes és hűséges...kedvelem, hogy nem tartja nyálasnak a romantikát és minden hülyeségben benne van, a szexben nincs tabu és minden rezdülését figyelemmel követem, nagyon jó a szex is vele. És most becsukom a mesekönyvemet, mert nincs is barátnőm :)
2013. jún. 18. 01:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez teljesen furán van, nem így. Én első sorban barátot, lelki társat keresek a másikban, úgy akarom szeretni a lányt, mint testvéremet: húgomat, akiben olyan szinten látok érzelmi támaszt, mint valakiben akivel teljesen megértitek egymást, jól ismeritek egymást és remekül kijöttök, de ha épp összerúgjátok is a port, nem tagadjátok meg a másikat, nincs szakítás, mint a párkapcsolatokban, ahogy féltékenység sem. Óriási közelséget és intimitást igénylek, fontosnak tartom, hogy ez a "partnerem" lelkiekben kedves, naiv és játékos legyen, aki előbb látja a világ dolgaiban a szépet mint a rosszat, tudjam, hogy számíthatok rá és időről időre módom legyen éreztetni vele, hogy ő is számíthat rám. Mivel nem kifejezetten párkapcsolati partnerként szeretném, egyáltalán nem érdekelne, hogy épp kivel jár vagy fekszik le, nem akarnám birtokolni, amíg a szívében van egy csak nekem fenntartott hely, mert én fenn tartok neki egyet amióta az eszemet tudom. :)
2013. jún. 18. 02:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit írtál magadról, az nekem olyan, mintha egy kiskutyáról lenne szó, aki mindig boldogan csahol, ha hazaérkezik a gazdija, és körbeugrálja.

Nekem a nők olyanok, mint egy kis különleges háziállat. Mindig tesznek-vesznek, olyan dolgaik vannak, amiknek még gyakran ők sem mindig értik a motivációját (nem is feltétlenül van), de ennek ellenére elvárják, hogy én figyelemmel kísérjem az ő dolgaikat, és kapásból vágjam, hogy mi a szitu. Ezért nem is érdemes túl komolyan venni őket.

2013. jún. 18. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!