Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dontenem kellene? Hagyjam, vagy ne hallgassak masokra?
Ma 1 hete , hogy osszejottem egy sraccal ..veled hihetetlenul rendes , kedves , aranyos , stb ..
A korulottem levo emberek (baratnok , noverem , ..) majdnem mind ugyanazon a velemenyen vannak , hogy nem nekem valo ez a pasi ..talan mert elegge ismert es meg nem nagyon volt olyan pasim akit majdnem az egesz suli ismer :) ezaltal engem is kezdenek megismerni ..de nem is errol van szo , hanem hogy mindenki azt gondolja rola , hogy nagykepu , es hogy minden lanyt csak atver.. a volt baratnoivel is kiszurt ..senkit nem tud szeretni stbstb mocskos szovegek ..nekem elegge rosszul esnek az ilyenek ..igaz meg semmi szerelem vagy hasolnok , de ugy erzem kezdek kotodni hozza .. sok velemenyt hallotam rola es nagyon bant az egesz dolog ..meg a noverem osztalytarsai is azzal allnak elo , hogy miert ilyen az izlesem ? miert jottem ossze vele ? miert - miert - miert ..
Miert kivancsi mindenki az en eletemre .. ? nem szeretnem ha beleszolnanak , legfokeppen abba hogy kivel vagyok :)
igaz en kell vele legyen , en kell jol erezzem magam vele , es probalom megcsinalni azt , hogy nem erdekel masok velemenye de egyszeruen nem megy .. nap mint nap hallok ilyen olyan pletykakat amiket nem szavadba felvegyek ..de nagyon bant es amig nem ismerem nem szeretnem sem dontesd hozni sem itelkezni , mivel tudom mennyire szemet dolog , es milyen rosszul esik a masiknak ha alaptalanul megvadoljak ..es megpecsetelik , hogy na te most ilyen vagy es akkor ott kesz .. mindenki ugy fogja elkonyvelni ..sajnos nekem is volt egy hasolno felrelepesem ..amit mar nagyon banok de ez mindegy ..szeretnem ha valaki segitene ..akar tapasztalat barmi .. tenyleg mindent szivesen fogadok :) lehet velemeny is .. elore is koszonom .
15/L
ismerős érzés...mostani barátom ugyan ilyen...mindenki ismeri....népszerű srác....akit akart eddig megkapott...nagyképű bunkó beképzelt köcsögnek tartják:D régen én is azt hittem h ilyen...azután megismertem közelebbről, belémzúgott teljesen oda van értem már 5 hónapja..mindent megtesz értem még sose éreztzem ilyen boldognak magam...rájöttem h ő az igazi....
ne foglalkozz másokkal...ha én is másra hallgatok h "ugyanmár hagyjad már azt a beképzelt bunkót a francba" nem tartanánk itt:)))és lehet nem lennék ilyen boldog:))
Ha meg sem próbálod, akkor biztos nem lesz belőle semmi, amúgy meg, ha igazuk lenne és mégis balul sülne el, akkor is sokat tanulhatsz belőle, igaz a magad kárára, de végül is Isten útja kifürkészhetetlen.
P.s.:Gyakorold a helyesírást, később még hasznodra lehet.
:DDDD
a helyesirasra visszaterve , elnezest csak siettem ..
az utolso valaszolonak pedig , nem tudom miert lenne rossz kerdes , csak egyszeruen bizonytalan voltam , es gondoltam megkerdezem ..de ha zavar :) nem muszaj elolvasni ..
azert koszonom mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!