Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van nála esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van nála esélyem?

Figyelt kérdés
17 vagyok és még 3 éve beleszerettem egy lányba akinél, hát "Bepróbálkoztam" úgy ahogy de annyira béna voltam hogy észre se vette csak később tudta meg másoktól. :D Akkor hülye módon belementem, hogy legyünk barátok és azóta egy lányra sem bírok ránézni, mindenkiben őt keresem, de ahhoz túl gyáva voltam hogy odamenjek hozzá beszélni vele. Tartottuk a kapcsolatot msn-en, meg néha találkoztunk, de nagyon látszik rajta, hogy ő csak barátnak tekint rám. Most végre úgy döntöttem, hogy újra bepróbálkozom, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá, hogyan érzékeltessem vele, hogy többet is szeretnék. Elkéne mondanom neki ezt így amit leírtam vagy csak próbálkozzak be újra?
2009. okt. 11. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

az mit jelent hogy "bepróbálkozol"?

egyébként mondd el neki. szerintem másképp nem működik. ha meg elküld legalább tudni fogod biztosan.

2009. okt. 11. 16:35
 2/4 A kérdező kommentje:

A "bepróbálkoztam" azt takarja, hogy udvaroltam a magam sajátos félénk módján ami várhatóan nem jött össze (első udvarlásom volt nem tudtam, hogy kell annyi legyen mentségemre). :)

És a "hogy ő csak barátnak tekint rám" az barátként akart lenni, bocsi.

2009. okt. 11. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
ivd ki egyet sétalni,vagy uditozni;)Kezdjél el vele errol beszélni és kérdezz rá,hogy lenne-e esélyed nála?Ha visszautasit,akkor probald elfelejteni,sok sikert!!
2009. okt. 11. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsiii,hivd-ot akartam irni;)
2009. okt. 11. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!