Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg jobban szeretik a duci csajokat, akik jól főznek, akikkel lehet jókat enni, nem számolgatják a kalóriákat, és nem vigyáznak az alakjukra, mint egy vékony csajt, aki reform-és fittnesskonyha-hívő és rendszeresen sportol?
Meg lehet találni az egyensúlyt a kellemes étrend és a jó alak közt. Sőt, csak akkor csinálja igazán jól az ember, ha megtalálja. Nem értem, miért van összekötve a jó alak meg az, hogy koplal meg szenved a kaja miatt az ember.
Van egy titok, amit nem sokan tudnak, de örülnének neki: az izom, mint szövet, zabálja az energiát. Tehát ha valaki izmosabb, annak többet kell ennie, hogy fenn tudja tartani, ergo bele tud férni némi "csaló" kaja. Aki viszont csont és bőr izom nélkül, azon biza meglátszik. Nehezen, szenvedve, hisztivel rossz eredmény ahelyett, hogy izmosodna, tehát formásodna (mert az izmok adják a formát), nem kell mániákusan számolni a kaját, és még energikusabb is lenne. Itt a szuper megoldás, de valamiért mindenki fél tőle a hülye tévhitek miatt...
Ja, és szerintem nem kalóriát kell számolni, mert az önmagában kevés információ, hanem makrotápanyagot.
" pörkölt lasagne gyros spagetti"
ezek alap kaják...
Emberek! Nem értitek miről van szó? Én reformkonyha-hívő vagyok, a pasim meg imádott enni. Fogyni is szerettem volna, de ő ellenezte. Amikor nem akartam vele szex után enni, akkor már leb*szott hogy nem igaz hogy nem lehet velem enni.( Este 10kor nem akartam púpos tállal enni). Ha meglátott egy fagyizót vagy egy cukit, könyörgött hogy mennyünk már be, meg nem igaz hogy nem fér bele( nem eszem édességet amúgy sem..nem szeretem)
Ha kajáltunk, és én mondjunk salátát ettem, vagy natúr húst zöldségekkel akkor már elkezdett "hisztizni" hogy miért eszem nyúltápot. Direkt kolbásszal, szalonnával akart etetni. ha nem ettem meg mindent ami a tányéromon volt, akárhol voltunk(rokonok, barátok) beszólt nekem.
Mondom ő azt akarta hogy egyek "rendesen" az Ő mércéjével mérve. azok a lányok akik neki tetszettek ( ismerem őket látásból) mind egy picit nagyobb darabok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!