Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg jobban szeretik a duci csajokat, akik jól főznek, akikkel lehet jókat enni, nem számolgatják a kalóriákat, és nem vigyáznak az alakjukra, mint egy vékony csajt, aki reform-és fittnesskonyha-hívő és rendszeresen sportol?
Tényleg semmi bajom a teltebb idomokkal... de az akkor nőiesen telt legyen, és ne igénytelenül kövér.
Azért pár dolgon úgy megakadt a szemem.
"akikkel lehet jókat enni" - nekem erről az ugrik be, hogy olyan csajról van szó, akinél túlságosan központi szerepet tölt be az étkezés.
"nem számolgatják a kalóriákat" - Nem szeretem az olyan lányokat, akik nem képesek egy normális ebédet kalóriahiszti nélkül megenni, vagy akik egy szelet csoki miatt is már pánikba esnek. Tényleg nem szeretem. De miért kell ezt kiemelni, hogy te nem számolod a kalóriákat? Nem akarlak megbántani, de általában azok szokták ezt így tételesen kiemelni, akik pont a másik végletbe tartoznak.
"nem vigyáznak az alakjukra" - Ez megint olyan dolog, hogy frászt tudok kapni az olyan lányoktól, akik éjjel-nappal azon hisztiznek, hogy "jaj mennyire kövér vagyok", meg egy szimpla étkezést nem bírnak ki nyavajgás nélkül, hogy mennyit árt az alakjuknak. Azokat sem bírom, akiknek már szinte státusszimbólum a kondizás. Na de azt se, aki csúnyán kifejezve b*szik az alakjára, és az se zavarja, ha már szinte gurul.
"reform- és fitnesskonyha-hívő" - Mi ezzel a baj?
"rendszeresen sportol" - Egyáltalán nem feltétel, hogy a csaj, akivel összejövök, sportoljon. Na de miért lenne ez hátrány?
Nem! Bocs de nem!
A főzést tekintve meg egyáltalán nem biztos hogy attól mert dagadt attól főzni is tud.
főzni én is tudok egyetlen egy lánynál sem érdekel h tud e főzni!
Szóval bocs de a sportosat szeretem.
Hát én elég sok lányt ismerek aki nem figyel oda arra, hogy mit eszik, és még is karcsú , vékonyabb. Annyi , hogy vagy biciklizni jár vagy pedig időnként úszni ennyi.
De bocs, de nem kellenek duci csajok.
Van azért a kettő közötti átmenet is.
A barátnőm pl a nőies kategóriába tartozik ( még ducinak sem mondható egyáltalán) rengeteget sportol és egészségesen eszik...persze néha napján szívinfarktus nélkül megeszik egy szelet pizzát vagy egy csokit.
Azt kifejezetten utálom ha egy lány állandóan azzal van elfoglalva,hogy számolja a kalóriákat még egy évente esedékes kertparti-n is, vagy ha eszik valami olyat ami nem éppen fitnes kaja egy hétig azt hallgatom ,hogy úristne nem kellett volna.
Nem szeretem a duci nőket.
A vékony lányokat szeretem.Ők is szeretnek enni és tudnak is főzni.
Egy újabb legenda alé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!