Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek átlagban melyik az a legfontosabb tulajdonság, amit egy férfiban keres?
A nők többsége(ha nem nyíltan de tudat alatt) vonzza őket(nem is a pénz) hanem a siker és a megjelenés amit a pénz kölcsönöz.
Példának okán amióta suliba motorral járok kb. 6 csaj írt rám face-n, hogy de jó motorod van stb.
Felszínes ribik természetesen elküldöm őket a geccibe.
De vannak kivételek.
Hát akkor lássuk az én történetemet. (még ha senki nem is kíváncsi rá)
Egy boltban dolgozom árufeltöltőként az a lány aki tetszett napi szinten megfordult a boltban, odamentem hozzá majd mondta a szokásosat, hogy nem vagyok az esete.
Noss ezen kívül még benne vagyok egy családi vállalkozásban is, így ha levetem a bolti gúnyát akkor egy normális de szép kocsiba ülök be normális ruhába és húzok el. (de ez most nem is láényeg h milyenbe)
Egyik nap ugyanazon a szórakozóhelyen voltunk, pár haverral mentünk el, ugye divatos normális ruha, autó, koktéloztunk, ő meg a barátnőivel jött és ő jött oda, Foggalma nem volt hogy ki vagyok, még sosem látott!!! Soha!
Aztán szó szerint a k*rva annyába lehajtottam.
Pedig roh@dtúl nem vagyok jóképű sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!