Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar az, ha az akivel együtt vagytok folyamatosan ki írja a Facebookra, hogy most éppen, hogy érzi magát a "kapcsolatban " idézetekkel? Úgy értem, h ha boldog akkor szerelmes idézeteket ha épp összevesztünk akkor.
Kedves utolsó,
a fb-on való folyamatos kiírogatás, kiposztolás, minden szar megosztása kimondottan a primitív, egyszerű emberek szokása. Van nekem is több száz ismerősöm, pontosan tudom, hogy akik minden baromságot kiírnak, nem az észkombájn ismerőseim közül kerülnek ki. Szóval még egyszer a lényeg: intelligens emberek nem posztolnak alapvetően. Vagy ha mégis, csak akkor, ha tényleg van értelme, célja és azt sem minden nap. Úgyhogy vedd úgy, hogy megszabadultál egy kínos, buta, vállalhatatlan csávótól.
Én azt utálom,mikor valaki kiír egy sírós fejecskét,és hogy jajj,most nem hiszem le,miért történt megint ez velem??
És ha valaki megkérdezi,hogy jajj,te szegény,mi történt?
Akkor a válasz : Áá,semmi,semmi... :D
Egyébként engem is zavarna,ha a férjem mindenki szeme láttára kiírná,hogy á,tegnap megint veszekedtünk az asszonnyal...mert pl lehet,hjogy valaki kommentelné,hogy na?Min veszekedtetek,....tán még azt is leírná,hogy min.....
Gyakran látni ilyet, hogy mások is csinálnak.
Tőlem, pl. elvárta egyik exem, hogy posztolgassak ki ilyen képeket idézetekkel vagy idézeteket.
Mivel nem ilyen vagyok, nem szoktam ilyet, így nem ment olyan könnyen. És persze bele tudott még a szerintem jókba is kötni. Untam kimagyarázást, így azóta se posztolok ilyeneket.
Hát ja, magán ügy. De pl. egyik barátnőm nem olyan régen szakított, mostanában ritkán beszélünk, és messze is lakik, így az ilyenekből tudtam meg a dolgot. De majd elmondja, ha úgy érzi.
Kérdésedre visszatérve, nem tudom miért csinálják ezt az emberek.
Sajnos arról nem esett szó, hogy ez miért történik.
Ilyesmi általában az olyan számítógépfüggőknél fordul elő, akik nem tudnak személyesen kommunikálni az érzelmeikről, jellemzően a konfliktusokat is rosszul kezelik, viselik.
Nekik a Facebook és a blogolás egyfajta "érzelmi túlfolyó", így szabadulnak meg azoktól az érzelmektől amiket nem tudnak feldolgozni, legyen jó, vagy rossz.
Pszichomókus tud rajta segíteni.
Addig is azt javaslom, hogy mondd meg neki, hogy ez zavar téged, mert közvetve vagy közvetlenül rólad is ír és ezzel a te személyiségi jogaidat sérti, esetleg posztolás előtt kérje a beleegyezésedet.
Alternatívaként adhatsz neki egy naplót, de az ilyen embereket gyakran nem elégíti ki az, hogy csak úgy leírják az érzéseiket (ami természetes és egészséges) a fióknak, hanem arra van szükségük, hogy legyen egy olyan illúziójuk, hogy megértsék őket.
Tehát pszichológus, ha meg nem hajlandó elmenni sem változtatni, akkor szakítás, mert magától nem fog ez helyreállni, és ilyen pár mellett nincs kiegyensúlyozott jövője a párkapcsolatnak. :(
Ha hasznosnak tartjátok a válaszomat, akkor legyetek szívesek, pontozzátok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!