Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátommal szakitottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátommal szakitottam mert mikozbe velem járt más lányoknak olyat írt hogy "szeretlek". Ennek ellenére szerethet még?

Figyelt kérdés

na,a volt barátommal szakitottam mert mikozbe velem járt más lányoknak olyat írt hogy ,szeretlek,.

és már aszt mondja mindenkinek hogy nem érdeklem magasból leszar.

igaz hogy még azota amiota szakitottam vele nem taliztunk,de tudom ha a háza elöt mennék el,vagy meglátna az uton messziről bámulna.vagy ha elmmenék mellete akkor nem nézne rám de vissza nézne

és EBBE BISZTOS VAGYOK HOGY IGY LENNE MERT ismerem.

és most nem tom eldönteni hogy szeret vagy nem.

2008. jún. 21. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
bocsi hog yilyet írok. de kizárt hogy szeret. aki szereti a másikat az nem mondogat másoknak olyat hoy leszar téged meg hogy nem érdekled. ne foglalkozz vele. hiába mondaná neked hogy jajj így szeretlek meg úgy szeretlek ha közben mást csinál. más a szó és más a tett. szóval ne dőlj be neki. foglalkozz mással és kerüld a társaságát szerintem. én legalábbis biztos ezt tenném. sok sikert. rmeélem segítettem:) Puszi:É
2008. jún. 21. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretne, akkor nm írogatott volna más lányoknak. Akkor csak te léteznél számára. Felejtsd el és keserr mást. A volt pasiddal meg ne foglalkozz, ő már a múlt.
2008. jún. 21. 15:00
 3/8 anonim válasza:
Szerintem ne pasizz, hanem írni tanulj még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. jún. 21. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szeret!!! Hogy jut eszedbe ilyen ezek után??? NEM SZERET!
2008. jún. 21. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha annyira ismered, akkor azt is tudnod kéne, hogy szeret vagy sem. De majd én megmondom neked: nem szeret!

Mihamarább keress másik pasit. Van még bőven! :)

2008. jún. 21. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
NEM SZERET, CSAK ÚGY CSINÁLT!!!!!!!! TE MEG ELHITTED!!!!!!! ÉS MÉG MOST IS NAIV VAGY!!!!!!! Nem hiszem hogy ismered mert ha igy lenne nem kérdeznél butaságot!!!!!
2008. jún. 22. 16:39
 7/8 A kérdező kommentje:
de másoknak is monta hogy naon szeret
2008. jún. 23. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
kamu kérdés.. nem hiszem h lenne ilyen hülye lány..
2010. jún. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!