Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hirtelen és váratlan szerelemből, amely két embert önismeretre késztet lehet végül valami olyasmi ami minkét felet boldogtalanná teszi?
Figyelt kérdés
Furcsa lehet a kérdés, de nem igazán tudtam rendesen megfogalmazni. Minden jól indult váratlanul ismertük meg egymást közös szenvedélyünk hozott össze minket,szerelem volt, boldogok voltunk, a távolság ellenére(egyetem) az első hónapokban építettük egymás személyiségét jó hatással voltunk egymásra, aztán hirtelen minden megváltozott a viszályára fordult, kiégtünk, depressziós lettem és boldogtalan, mintha egymást építenénk le, két erős hasonló személyiség. Nem tudom mit tegyek, szenvedek és ő is ebben a helyzetben. Mintha csak fél év lett volna a milyenk és ennyi dolgunk volt egymással, nem több. Mindent meg tudunk beszélni kötődünk egymáshoz, de közben képtelenek vagyunk egy boldog kapcsolatra. Sose szerettem még ennyire senkit, de mégis felőröl ez a kapcsolat. Volt már így valaki? nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel.2013. jún. 15. 21:31
1/3 anonim válasza:
Velem/velünk ugyan ez a helyzet csak 2 év után...Szeretünk a másikkal lenni megvan a kötődés mindent elmondhatok neki és ő is nekem, de a kapcsolatunk nem tudjuk rendbe tenni :/
2/3 A kérdező kommentje:
Ráadásul amikor megismerkedtünk utána nemsokkal mindkettőnk életében egy nagyon nehéz időszak következett. Most arra jutottunk, hogy jövő héten minden eldől. de valójában fogalmam sincs mi lesz.
2013. jún. 15. 21:40
3/3 anonim válasza:
Igen. És mi 11 évet pazaroltunk egymásra, mire ezt beláttuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!