Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vészes az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vészes az ha egy lány nem most fogat?

Figyelt kérdés

Ismerkedek facebookon egy szép csajszival, megtetszett képek alapján és normálisnak is tűnik, viszont a múltkor felhozódott ez a téma és mondta hogy ő nem szokott fogat mosni, csak rágózik. Nem nagyon mentem bele a dolgokba, mert nem akartam megbántani, de milyenek lehetnek a fogai? Attól még lehet vele jó a csókolózás?

Kedden fogunk találkozni, nem tudom még mi lesz, de ha tetszik akkor meg fogom csókolni. Legalábbis ha nem lesz kellemetlen a szájszaga meg ilyesmik. Van valakinek ilyennel tapasztalata hogy milyen lehet?

2013. jún. 15. 12:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
bár én lány vagyok, de nekem is belinkelhetnéd a csajszit, hogy milyen az a lány, aki igényes, de nem mos fogat.kivi vagyok. 21L
2013. jún. 15. 13:17
 12/23 A kérdező kommentje:
jó, majd ha nem kell linkelem az adatlapját.
2013. jún. 15. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
jah ez kicsit undorító hogy el fognak rohadni a fogai de ha jó csaj akkor belefér
2013. jún. 15. 14:02
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem, ha csaj, ha pasi...elég para :D Az ételmaradékok, és bacik pfff :D

Vagy ennyire ráfleshelt az Orbit reklámra? :D

2013. jún. 15. 15:09
 15/23 anonim ***** válasza:
az én exem is csak havonta egyszer vagy ritkábban mosott mégse volt gond ez nekem mondjuk rágózni gyakran szokott
2013. jún. 15. 19:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a fogaink állapota 90% genetika és 10% ápolás. Öreg bácsi ismerősöm életében sosem mosott fogat mégis megvan neki mind a 32 és szépek is!!

Másnak meg már 20 évesen protkója van. Ennek kevés köze van a fogmosáshoz!!

2013. jún. 15. 20:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, van benne valami...Nekem elég rosszak a fogaim, pedig mosom őket minden nap, mégis esnek szét. Volt barátom, aki ritkán mosott fogat viszont sokat rágózott, és gyönyörű fogai voltak, egy lyukas foga nem volt. 25/L
2013. jún. 16. 13:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Csúnyák a fogai, de nem volt szájszaga, így bevállalom :) Aranyos lány amúgy :))
2013. jún. 18. 20:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Jáj de dzsukker...!
2013. jún. 18. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Fogsz vele járni?
2013. jún. 18. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!