Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm beleült bikiniben más pasik nyakába, mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 00:34
11/29 anonim válasza:
Támogatom az 1,2,3,5-ös választ. Vagy darabold fel vagy d*gd meg
12/29 anonim válasza:
vagy darabold fel azt d*gd megXD
13/29 anonim válasza:
ha a nyakába, tán medencében voltak?
ezt Neked kell tudni, hogyan áll a kapcsolatotok? N
14/29 A kérdező kommentje:
Igen, medencében.. nagyon jól megvoltunk.. idáig
2013. jún. 15. 00:53
15/29 anonim válasza:
6-os: buliban el lehet nezni, de strandon? Szornyu dolgot tett, biztos megfordult a csavo, s elkezdte nyalni, ettol tuti ugy felizgult a kiscsaj, h sztem el is ment. Na ebben az esetben megertenem a dolgot, vagy ha egesz vegig a nyakaba lett volna, de igy semmiseg.
16/29 anonim válasza:
Darabold fel. De előtte egy kis ungabunga.
17/29 anonim válasza:
Darabold fel!De ne azokkal,amiket az első néhány ember ajánlott!Kis kanállal csináld!Azzal biztos fájni fog neki.:D
18/29 A kérdező kommentje:
órákat volt a nyakában a srácnak..
2013. jún. 15. 01:08
19/29 anonim válasza:
Hát elég jó fizikumú fiúcska lehet akkor.
20/29 anonim válasza:
Én megértelek,engem eléggé zavarna,bár én lány vagyok,de ha pasim nyakába ülne valami csaj,az kiborítana. Igaz,én elég féltékeny típus vagyok,de ahogy látom te is féltékeny típus vagy. Vannak srácok,akiket ez egyáltalán nem zavar.
Ha szereted a barátnődet,akkor beszéld meg vele,hogy téged ez zavar,és hogy gondoljon bele,őt nem zavarná-e fordított esetben,ha a te nyakadba ülne egy csaj...
Ne bukj nagyon ki,mert hisztisnek is tarthat érte és az rossz. Csak tisztázd vele. Nem fogja belátni,h nem volt helyes,valószínűleg,de legalább elmondtad,h nyomja a szívedet és ha tisztel annyira,akkor máskor ilyesmi nem fog előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!