Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Elhagytam a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elhagytam a pasim mert élni akartam. Nagyon hiányzik.

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző vok: bocs az offért,szóval azt akartam írni,hogy biztos oka volt,amiért elhagytad,ezért élvezd ki míg szabad vagy!Neked legalább van erőd ahhoz amihez nekem még nincs...pedig kéne,tudom...ez így nem vezet sehova...
2009. okt. 10. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt az ''élni akarok'' hülyeséget. Ha van valakid akit szeretsz mért hagynàd el azért, mert ''élni akarsz''. Ha tényleg szereted azt a valakit nem kellene ilyesmivel törödni. Ott van akit szeretsz és le*arod az ismerkedést meg a bulizàst szerintem!
2009. okt. 10. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
22:21-nek 25 évesen lehetne több eszed is!
2009. okt. 10. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
mihez kéne hogy több eszem legyen? Szívügyekben elég nehéz ésszel élni,nem gondolod? Szeretem ezt a pasit,ha még nem derült volna ki,nyilván azért nem hagytam még el a bulizás miatt mert szeretek vele lenni.Jól érezzük magunkat együtt.De vmi akkor is hiányzik. Ennyi,ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,hogy mit választ...mellesleg még én sem tudom. :S
2009. okt. 11. 00:44
 15/17 anonim ***** válasza:

"családalapításon kell gondolkoznia"

Már bocsánat, mi az hogy /kell/?

Mindenki azon gondolkozik, amin akar, ne akard megszabni másoknak, hogy mit kezdjenek az életükkel...

2009. okt. 11. 03:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 16 éves vagyok és egy 30 évessel voltam együtt több mint 1 évig, és ugyanez miatt szakítottam vele, persze, tudom hogy rossz, nagyon szerelmes voltam belé, de ez elmúlt, átment szeretbe és kötődésbe, de erős voltam, mert tovább akartam lépni, mert van előttem számtalan példa, aki nem bulizta ki magát és huszonévesen, vagy éppen 3 gyerek mellett jött rá erre..legyél erős, bírd ki, tudom hogy nem könnyű, de már nem vagy szerelmes, csak szereted,meg hiányzik, ami érthető, de idővel ez majd enyhül, és akkor áldani fogod a fejed, hogy nem maradtál vele, mert úgy egy csomó mindenből kimaradnál..
2009. okt. 11. 21:24
 17/17 A kérdező kommentje:
nem tudom! Ő szenved miattam! Nemtom hogy később ha talál valakit akkor lehet hogy elvesztem örökre
2009. okt. 20. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!