Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhagytam a pasim mert élni akartam. Nagyon hiányzik.
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:00
1/17 anonim 

válasza:

Én a pasid helyében nem fogadnálak vissza az biztos. Ha élni akartál, élj! Ha magamból indulok ki, felesleges bármit is csinálnod.
2/17 anonim 

válasza:

Ez nagyon homályos. Kibövítenéd?
pl. hány évesek vagytok, mióta vagytok távol és mit értesz az "élni akartam" alatt?
3/17 anonim 

válasza:

ugyanezt tettem én is és azóta is csak itthon ülök..na m1..a lényeg h ne akarj vele kibékülni, lépj túl rajta, mert aztán visszajönnek újra a gondok és megint csak menekülni akarsz majd. Tereld el a gondolataidat, nehéz, de úgy menni fog..hidd el!
4/17 A kérdező kommentje:
én 16 Ö 25. 11hónapot voltunk együtt és egy hónapja külön
2009. okt. 10. 19:09
5/17 anonim 

válasza:

neked valószinüleg nem hiányzott annyra
6/17 A kérdező kommentje:
??????
2009. okt. 10. 19:13
7/17 anonim 

válasza:

Szerintem hagyd, egy 25éves férinak már a családalapításon kell gondolkoznia és nem egy 16 éves lányon (bocsi). Hidd el ha találsz másik pasit elfog múlni.
8/17 anonim 

válasza:

Ha elhagytad, mert ''élni'' akartàl akkor nem is szeretted, ugyhogy inkàbb hagyj neki békét.
9/17 anonim 

válasza:

Ha nekem ezt mondanám a barátnőm, akit szerettem akiben emgbíztam akire költöttem, véresre verném és megkínoznám.
Egyáltalán mit akartál te egy 25évestől ? -.-
10/17 anonim 

válasza:

én 6 éve vagyok egy kapcsolatban,és az elején én is nagyon akartam élni: bulizni,pasizni,stb.Ő nem engedte. Nagyon rossz volt,hogy nem tehettem meg,de szerettem Őt is,ezért kibírtam. viszont még mindig nem múlt el a dolog bennem,csak csökkent.És végig bennem van h elmegy a fiatalságom és nem tudtam másokkal ismerkedni,bulizni stb.Ő elég otthon ülő,meg nem is szeret bulizni,engem meg nem akar engedni h menjek.Nem lesz ebből hosszú táv,az biztos.Csak vmiért kötődöm hozzá és nem tudom elhagyni.Nem tom mit csináljak. L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!