Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jussak tovább?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jó barátok vagyunk és úgy érzem lehet ebből több is mint barátság, csak félek hogy ha elmondom neki mit érzek akkor tönkre vágom az eddig kialakult kapcsolatomat a lánnyal. Van valami ötletetek? Előre is köszönöm a segítséget.
2013. jún. 14. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
mennyi ideje vagytok barátok? Amúgy jobb ha elmondod hát ha ő is így érezz.
2013. jún. 14. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mond el neki
2013. jún. 14. 16:49
 3/5 anonim válasza:
Én így voltam a jelenlegi párommal, nagyon jó barátok voltunk és ő bevallotta, hogy többet érez mint barátságot. Aztán összejöttünk és már 4 éve együtt vagyunk, egy próbát szerintem mindenképp megér! :)
2013. jún. 14. 17:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Lassan már 1 éve hogy megismertük egymást és jó barátok vagyunk. És ott az a HA. Ha nem érez úgy mint én és visszautasít akkor az eléggé kellemetlen és kínos pillanat lenne.
2013. jún. 14. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj közeledni felé, és látni fogod a reakcióján :)
2013. jún. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!