Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, de én mégis szeretném folytatni. Mit kellene tennem?
Ha továbbra is meg akarsz felelni ennek a lánynak, akkor tedd!
Valaki dolgozik és akkor egy hisztis lány van mellette, az soha nem vezet jóra!
Ha papucs akarsz maradni, mert ha megbocsájtasz,annál jobban térdre fog késztetni!
Neked kell döntened!
én manapság heti egyszer ha 4 órára látom a barátom, akkor azzal már sokat mondok. veszekszem vele miatta, hisztizek, de megcsalni nem csalom. megmondom neki, hogy ezen változtatni kell, megbeszélem vele, mi a probléma, stb, de nem csalom meg. mert szeretem. ha nem szeretném, akkor ESETLEG megcsalnám, de inkább szakítanék vele előbb. a te barátnőd ezt mondjuk fordított sorrendben csinálta.
szerintem itt nem csak az a gond, hogy az utóbbi időben keveset foglalkoztál vele. az csak egy kifogás lehet részéről, maximum. az a nő már akkor nem akart veled lenni és nem szeretett már akkor sem, amikor összefeküdt egy másik pasival. így lenne értelme a kapcsolatotoknak szerinted? amúgy meg, ha ezek után visszafogadod, pláne így, hogy még szeritned te van az egésznek az okozója, akkor nulla megbecsülésben sem lesz részed, és nem fog tisztelni se, még többször meg leszel csalva, ésatöbbi. mondom ezt lányként, fordított esetben én így venném. már ha ezek után lenne képem megint összejönni a megcsalt féllel. de nem lenne.
Neeeee nem birom zoli :DDDD
En is turkaloban dolgozom de senki nem fizet utanam :|
Ne alázd be magad! Megcsalt, ribanc, tarkó lövés.
Bitches ain't shit
Papucs vagy.Mi az,hogy mert sokat dolgozol?És még te visszaakarod fogadni érdekes vagy.
Semmi önbecsülésed?
Jó én a nyitott kapcsolatok híve vagyok,de én letisztázom vele,hogy nyugodtan pasizzon nem érdekel,de én megbeszélem vele.
Ilyenkor más.
Szerintem dobd ki a f@szba,hogy fejjel nyissa az ajtót.
Hát, ez a te döntésed, de szerintem rossz ötlet. Az egyik exemet anno megcsaltam, és ő könyörgött, hogy együtt maradjunk. Én hülye meg belementem. Sokkal rosszabb lett minden! Akkor ott szakítanom kellett volna végleg....Sok hónapnyi féltékenységi jelenet, barátnőktől való eltiltás megpróbálása, hazudozás után, másik nővel szexelés illetve egy hatalmas veszekedésből induló pofozkodás vetett véget az egésznek. Elhagytam. Jobb lett volna ezek nélkül. Nyugiban nem drámázva szétválni.
soha többet nem fogsz benne megbízni, féltékeny leszel, és megölöd az egészet...
pedig részemről csak egy csók volt.de ez egy egész lavinát indított el. viszont kihozta a srác igazi énjét, így megszabadultam tőle.
a férjemtől el is várnám, hogy szakítson, ha ilyet csinálnék.
ennyi büszkeség legyen már benned!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!