Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, de én mégis szeretném folytatni. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Részben az én hibám is, hogy így alakult mert túl sokat dolgoztam, vele pedig keveset foglalkoztam szóval érthető, hogy elege lett. Nem tudom meddig jutottak, igazából nem is érdekel de bevallotta, hogy mit tett és azt mondta, hogy legyen vége mert megunta, hogy mostanában elhanyagolom. Ha tényleg csak ennyi az oka akkor szeretnék adni a kapcsolatunknak még egy esélyt. Elfelejteni nem tudnám, de meg tudnék bocsátani neki. A sok munka előtt szinte hibátlan kapcsolatunk volt. Szerintetek rá tudnám venni?
2013. jún. 14. 11:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha továbbra is meg akarsz felelni ennek a lánynak, akkor tedd!

Valaki dolgozik és akkor egy hisztis lány van mellette, az soha nem vezet jóra!

Ha papucs akarsz maradni, mert ha megbocsájtasz,annál jobban térdre fog késztetni!

Neked kell döntened!

2013. jún. 14. 11:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Én mondtam, hogy az én hibám mert így van. Korábban beszélgettünk erről az együtt töltött kevés időről de nem változott semmi. Nem akarom most védeni de tényleg nem hisztis. Ő elmondta, hogy mi van én meg nem hallgattam rá.
2013. jún. 14. 11:55
 13/21 anonim ***** válasza:

én manapság heti egyszer ha 4 órára látom a barátom, akkor azzal már sokat mondok. veszekszem vele miatta, hisztizek, de megcsalni nem csalom. megmondom neki, hogy ezen változtatni kell, megbeszélem vele, mi a probléma, stb, de nem csalom meg. mert szeretem. ha nem szeretném, akkor ESETLEG megcsalnám, de inkább szakítanék vele előbb. a te barátnőd ezt mondjuk fordított sorrendben csinálta.

szerintem itt nem csak az a gond, hogy az utóbbi időben keveset foglalkoztál vele. az csak egy kifogás lehet részéről, maximum. az a nő már akkor nem akart veled lenni és nem szeretett már akkor sem, amikor összefeküdt egy másik pasival. így lenne értelme a kapcsolatotoknak szerinted? amúgy meg, ha ezek után visszafogadod, pláne így, hogy még szeritned te van az egésznek az okozója, akkor nulla megbecsülésben sem lesz részed, és nem fog tisztelni se, még többször meg leszel csalva, ésatöbbi. mondom ezt lányként, fordított esetben én így venném. már ha ezek után lenne képem megint összejönni a megcsalt féllel. de nem lenne.

2013. jún. 14. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Neeeee nem birom zoli :DDDD

En is turkaloban dolgozom de senki nem fizet utanam :|

2013. jún. 14. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
5%

Ne alázd be magad! Megcsalt, ribanc, tarkó lövés.

Bitches ain't shit

2013. jún. 14. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Papucs vagy.Mi az,hogy mert sokat dolgozol?És még te visszaakarod fogadni érdekes vagy.

Semmi önbecsülésed?

Jó én a nyitott kapcsolatok híve vagyok,de én letisztázom vele,hogy nyugodtan pasizzon nem érdekel,de én megbeszélem vele.

Ilyenkor más.

Szerintem dobd ki a f@szba,hogy fejjel nyissa az ajtót.

2013. jún. 14. 12:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg neki egy második esélyt mindenki megérdemel. De Neked NEM KELL SEMMIT TENNED. A barátnőd dolga, hogy kiengeszteljen és visszakönyörögje magát. A tied az, hogy kéresd magad mielőtt megbocsátanál, amig nem látod rajta hogy tényleg megbánta és változtat addig had szenvedjen hagyd h teperjen utánad légy egy kicsit elérhetetlen ne add be könnyen a derakad.
2013. jún. 14. 12:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát, ez a te döntésed, de szerintem rossz ötlet. Az egyik exemet anno megcsaltam, és ő könyörgött, hogy együtt maradjunk. Én hülye meg belementem. Sokkal rosszabb lett minden! Akkor ott szakítanom kellett volna végleg....Sok hónapnyi féltékenységi jelenet, barátnőktől való eltiltás megpróbálása, hazudozás után, másik nővel szexelés illetve egy hatalmas veszekedésből induló pofozkodás vetett véget az egésznek. Elhagytam. Jobb lett volna ezek nélkül. Nyugiban nem drámázva szétválni.

soha többet nem fogsz benne megbízni, féltékeny leszel, és megölöd az egészet...

pedig részemről csak egy csók volt.de ez egy egész lavinát indított el. viszont kihozta a srác igazi énjét, így megszabadultam tőle.

a férjemtől el is várnám, hogy szakítson, ha ilyet csinálnék.

ennyi büszkeség legyen már benned!

27/N

2013. jún. 14. 21:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Ribancokkal mindig csak keményen. (Mindig :DD)
2013. jún. 16. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is egy csókkal csaltam meg a pasim részegen, kidobott..
2013. jún. 16. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!