Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha megtudnátok, hogy a párotok számot cserélt valakivel és flörtölt vele pl facebookon?
Figyelt kérdés
Az én sztorim az, hogy párom kb fél évvel ezelőtt amikor utazott hozzám megismerkedett egy csajjal a vonaton aki elkérte a számát. Csakmost találtam meg egy beszélgetésüket neten, írta alánynak, hogy veszekedtünk és aztán bókolnak egymással ilyen édes vagy meg olyan édes vagy...beszéltek kamerán is. Letiltattam mindenhonnan a lányt és kitöröltettem a számát azt mondta többé nem lesz ilyen ti mit gondoltok erről?Én nem adnám meg a számom csak úgy a vonaton egy idegen pasinak ha van barátom...2013. jún. 14. 10:25
11/17 anonim válasza:
....... Hát én így nem maradnék vele. Ha kutakodni kell a másik után, na meg aztán le is bukik, akk minek....
12/17 A kérdező kommentje:
Pedig én bíztam...valamikor
2013. jún. 14. 10:58
13/17 anonim válasza:
Ha megbocsájtasz akkor ne éreztesd vele hogy haragszol rá mert szét fog esni kapcsolat.
14/17 A kérdező kommentje:
Szarom le már a kapcsolatot
2013. jún. 14. 14:45
15/17 A kérdező kommentje:
Essen szét szart se ér egy ilyen kapcsolat, ha már ide jut az ember. Hazug paraszt mindenki, vagy csak mindig rossz emberekkel kezdek akik át akarnak baszni.
2013. jún. 14. 15:29
16/17 anonim válasza:
Azt irod, hogy megbocsajtasz, de nem ugy tunik a "hazug parasztozas" stb miatt. Ha tenyleg megbocsajtasz, akkor tedd tul magad rajta, ha meg ez nem megy, akkor hagyjatok az egeszet a francba. Az ilyen megbocsajtok, maradjunk egyutt, de nem felejtek, allandoan felemlegetem kapcsolatokbol csak eveken at tarto szenvedes lesz mindket felnek.
17/17 A kérdező kommentje:
Tudom az en hibaim is eveken at tarto szevedesnek maradtak...
2013. jún. 17. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!