Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy minden 14-16 eves lany a nala sokkal erettebb 18+ pasikra bukik?

18éves lány vagyok, a velem egy idős fiúk pl. a suliban egymást lökdösik amit én oviba csináltam, a hajhúzogatásból már talán kinőttek...de nem mindegyik. Gyerekesen gondolkodnak, valaki már említtette a need for speedet...szerintem ezt a kérdést nem kell magyarázni. Lehet nem minden fiú ilyen, de én ezt látom, ezt tapasztalom.
Engem is az idősebbek vonzottak mindig. 3,5éve van kapcsolatom. A párom 23éves.

lányok hamarabb érnek most ezzel nem azt mondom h ők nagyányok bulizhatnak dughatnak össze-vissza de magambol kiindulva nemjön be nekem pl egy 160cm-es versenyautó mániás hülyegyerek és kiemelem k.rva nagy betűkkel: TISZTELET A KIVÉTELNEK :D ugyanis nekem most egy 16éves sárc jönbe és ő teljesen érett már :D nemugy mint oszt.társaim
15l

Ez erdekes...az en osztalyomban pont forditva van...Mindenki mellettem gyerekes,foleg a lanyok.
Minden baromsagon rohognek,cigiznek es ettol hiszik magukat menonek...en meg csak figyelem oket hogy mennyire szanni valok.
14/F

Szerintem nem érünk hamarabb, szellemileg legalábbis nem. Egyszerűen ez egy olyan kor, mikor mindenki érettebbnek hiszi magát a többieknél. Azért mert nem játszunk hülyeségeket a számítógépen érettebbek vagyunk? Csinálunk elég hülyeséget mi is!
A 18 feletti pasikra pedig azért buknak a legtöbben, mert azt hiszik így komolyabb kapcsolatuk lesz, jobban tisztelik a nagyobbakat, nagyobb biztonségban érzik magukat mellettük,vagányabb velük járni, férfiasabb a kinézetük stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!