Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy minden 14-16 eves lany a nala sokkal erettebb 18+ pasikra bukik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

18éves lány vagyok, a velem egy idős fiúk pl. a suliban egymást lökdösik amit én oviba csináltam, a hajhúzogatásból már talán kinőttek...de nem mindegyik. Gyerekesen gondolkodnak, valaki már említtette a need for speedet...szerintem ezt a kérdést nem kell magyarázni. Lehet nem minden fiú ilyen, de én ezt látom, ezt tapasztalom.

Engem is az idősebbek vonzottak mindig. 3,5éve van kapcsolatom. A párom 23éves.

2009. okt. 11. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem gy van. A nővérem 16 éves, és csak egy "normális" fiút keres. Szerintem is ez a normális gondolkodás.... De ha valki extrémet akar, vagy tányleng rendes a 18éven felüli, akkor...
2009. okt. 11. 10:07
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
Bár azt én is tudom, hogy a nók hamarabb fejlődnek... elnézést a fiúknak... De van aki tényleng npormális.
2009. okt. 11. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

lányok hamarabb érnek most ezzel nem azt mondom h ők nagyányok bulizhatnak dughatnak össze-vissza de magambol kiindulva nemjön be nekem pl egy 160cm-es versenyautó mániás hülyegyerek és kiemelem k.rva nagy betűkkel: TISZTELET A KIVÉTELNEK :D ugyanis nekem most egy 16éves sárc jönbe és ő teljesen érett már :D nemugy mint oszt.társaim

15l

2009. okt. 11. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez erdekes...az en osztalyomban pont forditva van...Mindenki mellettem gyerekes,foleg a lanyok.

Minden baromsagon rohognek,cigiznek es ettol hiszik magukat menonek...en meg csak figyelem oket hogy mennyire szanni valok.

14/F

2009. nov. 13. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érünk hamarabb, szellemileg legalábbis nem. Egyszerűen ez egy olyan kor, mikor mindenki érettebbnek hiszi magát a többieknél. Azért mert nem játszunk hülyeségeket a számítógépen érettebbek vagyunk? Csinálunk elég hülyeséget mi is!

A 18 feletti pasikra pedig azért buknak a legtöbben, mert azt hiszik így komolyabb kapcsolatuk lesz, jobban tisztelik a nagyobbakat, nagyobb biztonségban érzik magukat mellettük,vagányabb velük járni, férfiasabb a kinézetük stb.

2010. ápr. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!