Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy minden 14-16 eves lany a nala sokkal
erettebb 18+ pasikra bukik?
mer a hasonló korú srácok csak a need for speedet nyomják az idősebbre meg fel tudnak nézni és egy csajnak ez kell. de majd biztos leírják a lányok is:D
f22
2009. okt. 10. 17:18
pontosan!:D A 14-16 éves fiúk marha érettlenek, kockák meg gyökerek már bocsi, hogy így fogalmaztam, amúgy tisztelet a kivételnek! Én 17 éves vagyok, de a 17 éves pasik is elég érettlenek még!
2009. okt. 10. 17:21
Mert a 14-16 éves kislányok úgy gondolják, hogy nagyon érettek.
2009. okt. 10. 17:24
Mert a 14-16 éves fiúk nagy átlagban úgy viselkednek ahogy korukhoz illik, a 14-16 éves lányok meg már ugye mint tudjuk felnőtt, felelősségteljes nők. Legalábbis annak érzik magukat.
2009. okt. 10. 17:29
Mivel a nők hamarabb érnek, mint a férfiak, így egy 14-16 éves lány már érettsége szempontjából alakul, még a fiúk majd csak pár év múlva jutnak el ide.
Szóval gyerekesnek érzik a saját korosztályukat.
Ez szerintem csak akkor szűnik meg, hogy mindig idősebb fiút keresnek a lányok, ha elérnek ahhoz a korhoz, hogy már a fiúk is elég érettek.
2009. okt. 10. 17:32
14-16 éves lányok már érett nőnek hiszik magukat (én is ilyen voltam) és a velük egyidős fiúk még "túl kicsik, és tapasztalatlanok". De így visszatekintve az olyan korú lányok sem érettebbek, sőt! Majd eljön az időszak amikor felnőnek, és ezeket ők is beismerik...akkor már nem a kort fogják nézni, hanem hogy milyen az illető férfi.
22/L
2009. okt. 10. 18:52
Hát ez baromi érdekes, mert én meg elmehetek a francba 25 évesen a 18 éves csajoknál, mert nekik már újabban túl öreg vagyok ilyen idősen, ha a büdös életben egyik se mondaná meg rólam ránézésre h annyi vagyok akkor is. De meg mellesleg elárulom a 20 éves csajok javarésze is kis hugyvirág még, és annyi érzelmi komolyság se szorult beléjük mint egy zsák szárított lepkébe. Pár kivételtől eltekintve.
2009. okt. 10. 18:55
14-16 évesen sem a lányok sem a fiúk nem érettek... a lányok azt hiszik hogy azok, a fiúk meg nagyrészt kockák (tudom, 15 éves koromig én is az voltam) gimibe kerülés után nagyon megváltoztam, lesz*rom a divatot meg a kockulást, néha-néha tanulok, időm nagy részében gitározok, stb... ettől függetlenül éretteb is vagyok mint a többi 16-17 éves fiú, és lám, nekem sincs barátnőm :D amikor én kellenék nekik akkor már ők nem kellenek nekem :D legalábbis egyet nem találtam még aki megérne egy kis fáradtságot is.
2009. okt. 10. 18:58
figyu én 15/F vok és van barátnőm,de nem nyomom a need for speed-et se semmi hasonló időpazarló játékot max cod1,2,4(havont kb.5-6 alkalommal),nekm ezért van barátnőm na meg persze azért mert én is szeretem és ő is engem
2009. okt. 10. 20:18
Mért kell leszavazni mindenkit, nem értem!
2009. okt. 10. 21:12
Kapcsolódó kérdések: