Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan normális fiúk aki nem kihasználni akarják a lányokat, hanem megismerkednének velük?

Figyelt kérdés
Mert akik leszólítanak azok közül egyik sem "normális"...
2013. jún. 13. 23:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Dehogynem lenne rátok igény, csak azokat a lányokat nem veszitek észre.
2013. jún. 13. 23:38
 12/22 anonim ***** válasza:

én észre veszem azokat a lányokat

csak ők nem engem sajnos olyan fejem van h a jó kis lányoknak nem jövök be pedig nekem a csak ők kellenének

2013. jún. 13. 23:42
 13/22 anonim ***** válasza:

"Dehogynem lenne rátok igény, csak azokat a lányokat nem veszitek észre."

Tévedés. Ők nem vesznek engem nem észre, hanem emberszámba, és most nem plázacicákról van szó.

2013. jún. 13. 23:44
 14/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok és a 11-es kommentre reflektálnék:

Kérlek ilyen sületlenséget ne hordj össze kérdező. Én mindig a normális lányokat akarom észrevenni, más kérdés, hogy túlságosan naiv vagyok mindig, mert bele akarok látni mindig többet egy lányba, mint amilyen valójában. Igazán kevés lány képes arra, hogy felkeltse az érdeklődésemet. Engem a pletyizés ( ki kivel kavar, milyen hajfestéket vegyek és társai nem érdekelnek). Én szellemi nőt keresek, de akikre azt hinném, hogy azok, kiderül mindig, hogy semmi extrák.

2013. jún. 13. 23:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Én észreveszem őket,inkább ők nem vesznek észre engem.

Én azt vettem észre hogy a normális lányok (akik nekem tetszenek) az agyilag "zéró" palikra buknak..

2013. jún. 13. 23:46
 16/22 anonim ***** válasza:

"Én szellemi nőt keresek"

Sok szerencsét kívánok az úrnak! Sajnos szükség lesz rá! :-(

2013. jún. 13. 23:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Attól még ha valaki festi a haját, körmét, szemét lehet hogy normális és nem plázacica...
2013. jún. 14. 00:08
 18/22 anonim ***** válasza:

#14. "Engem a pletyizés ( ki kivel kavar, milyen hajfestéket vegyek és társai nem érdekelnek)."

Ne haragudj nem tudom szo nelkul hagyni... Szoval en azt hiszem megtalaltam eletem parjat. Hosszu evek ota nagyon jo baratok vagyunk, igazi lelki tarsak, stb, es ugy hozta a sors, hogy osszejottunk. Hihetetlenul udito volt, mikor azt tapasztaltam, hogy barmit mondok neki figyel ram es meg erdekli is. Akar hajfestekrol legyen szo, akar barmi masrol (multkor pl o valasztotta ki a hajfestekem szinet, es mosolyogva tette, mert o akarta, uj volt neki a dolog es meg engem is meglepve oszinte erdeklodessel kerdezgetett rola, hogy megis, hogy megy ez a muvelet). Amugy nem vartam el tole, mindig egyedul intezem az ilyesmit, elmentunk vasarolni es mondtam neki, hogy nezzunk el a hajfestekekhez, aztan egyutt kezdtunk valogatni, megkerdeztem neki ez vagy az hogy tetszene, majd valasztott egyet. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezentul mindig egyutt fogjuk ezt csinalni, de mindkettonk szamara erdekes eset volt. En igyekszem ugyanigy allni az o dolgaihoz. Programozo a kincsem, en pedig mindig jo voltam matekbol es mindig erdekelt a technika, de neha amiket mond, hogy ez vagy az, hogy is mukodik az nekem total kinai. Ettol fuggetlenul erdeklodve hallgatom, ha nagyon nem ertek valamit, egyszeruen kozlom, hogy ez nekem magas es jot mosolygunk rajta, o meg megprobalja hetkoznapibb nyelven magyarazni. Csomo dologgal vagyunk igy mindketten, igyekszunk minel jobban megismerni egymast, a szokasokat, ki-mit-hogyan szeret, stb. Nem feltetlenul azert hallgatom meg a kocka szonoklatait :), mert erdekel, hogy egyes programok hogy mukodnek, hanem mert o mondja. Volt nehany kapcsolatom elotte, de o az elso akinel azt erzem, hogy tenyleg figyel ram es minden, ami velem kapcsolatos erdekli, hisz az eletem resze, igy kozvetetten az o eletenek is a resze. Tenyleg csodalatos erzes, ha valaki ennyire ismerni akar es neha ugyan kell hozza egy kis turelem, de boven kifizetodik. Bocs mindenkitol, hogy ilyen hosszu lett es hidd el nem piszkalodni akartam ezzel, csak kivanom egyszer te is tapasztald ezt meg.

2013. jún. 14. 00:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Már bocsánat kedves kérdező, de hogy érted azt, hogy akik leszólítottak, azok "nem normálisak"?

Nem csipkelődésből kérdem, tényleg érdekel, hogy lehet "normálisan" leszólítani egy lányt...

2013. jún. 14. 01:35
 20/22 anonim ***** válasza:
18-as, én vagyok aki pletyizásest írta, hogy nem érdekel. TOtál félreértesz. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem érdekel ez, csak arról, hogy ne egyfolytában ez legyen a téma. Rakd össze a két kezed, hogy megtaláltad és ne kötözködj máskor.
2013. jún. 14. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!