Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy engem mindenhol dicsérnek a nők, de az
eddigi két barátnőm dobott engem? Miért?
Figyelt kérdés
Ma is volt hogy bementem egy bankba, ahol ismerik anyámat, elegánsan voltam felöltözve, és egy ott dolgozó ügyintéző elkezdett halálra dicsérni az édesanyámnak, most egy 30 év körüli barna, múlt nyáron ugyanabban abankban pedig egy szőkének(26-29 év közötti volt) akadt rajtam a szeme. 19 éves lettem, de még ezidáig két barátnőm volt, és mind a kettő dobott, a másodiknál nagyon fájt a dobás.Mindenki azt hiszi hogy én egy Casanova vagy Don Juan vagyok, de nem akar jönni egy másik barátnő ezek ellenére . Mindig csak érett, kifejlett és idősebb nők néznek ki maguknak, volt hogy egy 40 éves gazdag nő akarta hogy meghágjam, akinek orvos a férje, de ezt nem mesélem el mert az (ex)párom még meglátja ezt) Nos szerintetek miért mindig érett nők lesnek ki maguknak?(és a legtöbbjük pénzes vagy magas a fizetése) De ezek ellenére nem tudok találni barátnőt, mert dobott az én fehérbőrű , szemüveges kis egyetemista csajom. Szerintetek?
NEm dolgozik ott az anyám, csak bejár, mint törlesztő, de tudják hogy az én Ősöm, szülőm. CSak mindig visszahallom ha én is megfordulok ott, hogy ilyen jól nézek ki meg olyan jól, és mindenki csodálkozik hogy 19 vagyok és el sem hiszik. :D
2013. jún. 13. 23:37
12/20 anonim válasza:
Gyermekem, elveszel a részletekben. Ha tőlünk is ezt akarod hallani, tegyél fel fotót magadról. Egyébként nem tudhatjuk, miért mondogatják ezt. Lehet, hogy fogytál 120 kilót, vagy levágattad a drótsörényed, vagy pöttyös tiniből megférfiasodtál, szóval akármiért is mondhatják ezt, mi nem tudunk viszonyítani.
Tehát, mi a kérdésed végül is?
2013. jún. 14. 10:26
13/20 A kérdező kommentje:
Az hogy miért dobálnak ki a nők engem -.- de ez már nem fontos.
2013. jún. 14. 10:27
14/20 anonim válasza:
Más az, ahogy esetleg kinézel, és más az, amilyen vagy, ahogy viselkedsz. Biztos nem a külsőd miatt dobnak, szerintem. Belül keresd a választ. És ők mit mondtak, miért dobtak?
2013. jún. 14. 11:38
15/20 A kérdező kommentje:
a második azért dobott, mert állítólag pokol volt neki a kapcsolat -.-
2013. jún. 14. 11:47
16/20 anonim válasza:
Ez nem válasz a miértre. Oké, pokol volt neki, de mitől?
2013. jún. 14. 13:39
17/20 A kérdező kommentje:
Erős kontroll a részemről(facebook,emailellenőrzése) naponta sírásig elmenő balhék,még telefonban is,képtelen voltam benne megbízni, féltékeny is voltam ezért. Ilyenek, illetve ő egy nagyon nagyon hisztis lány.
2013. jún. 14. 13:45
18/20 anonim válasza:
Hát édes szívem, akkor válassz olyat, akiben képes vagy megbízni, és akkor nem kell ellenőrizgetned, amivel az őrületbe kergeted és nagyon nagyon hisztis lánnyá válik.
Tanulj kicsit a nőkről, mert mind azzá fog válni melletted, amivé teszed őket. És csak azzá! Ezt veheted komolyan, mert tényleg így van. És fordítva is, adok-kapok, de meghódítanod neked kell, tehát tiéd az első (sok első) lépés.
Lehet, tényleg jó lenne egy idősebb nő neked, hadd legyél a játékszere, ha ügyes vagy, sokat tanulhatnál tőlük a nőkről. Minden rosszindulat nélkül mondom.
2013. jún. 14. 13:51
19/20 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Ilyen dolgokkal egy érzékeny lányt hisztissé változtathatsz könnyen. Főleg ha pokolnak érezte a kapcsolatot..
2013. jún. 14. 14:11
20/20 anonim válasza:
Mi ez az utolsó, Kérdező?
Alap dolog az életben, hogy meg kell tanulni túllépni dolgokon, akkor is, ha fájnak. Enélkül nem maradsz talpon. Hidd el.
"De ezek ellenére nem tudok találni barátnőt"
Igen, lehet, hogy azért, mert sugárzik rólad a megbántottság, és az, hogy minden következőbe beleképzeled azt a helyzetet, ami már elmúlt. Próbáld meg ezt helyén kezelni, mert a sértettségedhez, a vélt vagy valós sérelmeidhez azoknak a lányoknak semmi köze, amit másokkal éltél meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!