Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátnőm?
A történet röviden: 3 évig voltunk együtt, aztán szakítottunk, majd ő összejött valakivel, de 3 hónapja szakítottak. Kb 1 hónapja találkozgatunk, és újból kezdtem megszeretni, de most elment a cuccaiért az exéhez, és hát 3 napja ott van.
Tudja, hogy ezzel iszonyatos fájdalmat okoz nekem, de nem értem miért. Miért okoz örömet egyeseknek, ha fájdalmat és szenvedést okozhatnak? Valóban ennyire gonosz lenne?
3 napja iszonyatos kínokat állok ki, még azt is hittem, hogy az exe leütötte vagy akarta ellenére tartja fogva, de ma derült ki ilyenről szó sincs.
Csak azért békült ki velem, hogy megint a szívembe szúrja a kését?
Ti hogyan emésztenétek meg? Végtelenül szomorú vagyok, és elképesztően fáj, hogy ezt tette,
"de most elment a cuccaiért az exéhez, és hát 3 napja ott van"
Miért nem kérdezed meg mikor jön? Nem beszéltek?
De akkor mire volt jó ez a színjáték 1 hónapig? Ki van kapcsolva a telefonja.
A történethez még hozzátartozik, hogy a családja is megutállta emiatt a csávó miatt, és mindig konfliktusok voltak neki ebből. Illetve ő is azt mondogatta, hogy engem szeret, nem pedig őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!