Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják az ittni fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják az ittni fiúk, hogy olyan nehéz ma normális barátnőt találni, amikor annyi aranyos normális lány van?

Figyelt kérdés

Nem értem a férfi társaim, hogy olyan nehéz barátnőt találni, nem állnak velük szóba stb. Én nagyon csúnya fiú vagyok, születési rendelenesség miatt, emiatt nagyon félénk, önbizalomhioányos, határozatlan félénk fiú vagyok. De sose volt gond a nők terén, mindig volt leginkább mások szerint is csinos helyes barátnőm. Az igaz, hogy ezek a nők, mind csak internetröl voltak, azon belül is olyan oladalakon, ahol nem látnak pl.: chat oldalak, mert élőbe képtelen lennék odamenni külsőm miatt.

De eszemet, jellememet, stílusomat mindig megszerették. Nem tudom hol ismerkednek az itteni sikertelen fiúk.

2013. jún. 13. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De találkoztál is ezekkel a lányokkal?
2013. jún. 13. 18:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze!! Ez nem nem szerelem
2013. jún. 13. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor kamu.
2013. jún. 13. 18:41
 14/17 LeftBehind ***** válasza:
A chat még nagyobb zsákbamacska,mint a társkereső. Amúgy meg milyen oldalon voltál te,hogy a nők csak úgy leálltak veled ismerkedni?
2013. jún. 13. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérhetnék tanácsot?

Milyen oldalakon fordultál meg, milyen gyakorisággal?

Mennyi időt fektettél egy-egy olyan ismerkedésbe, amiből kapcsolat is lett?

2013. jún. 13. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Fiúk, nem értelek titeket. Nyilván azért volt sikere a srácnak, mert a chaten magabiztosabb tudott lenni, és önmagát adta. Ne higgyétek azt, hogy a lányok csak a külsőre (meg a pénzre) mennek, bár igaz, hogy sokat tud dobni az elején, ha jól nézel ki. Viszont hogyha egy s*gfej vagy, akkor senkit sem érdekel az se ha úgy nézel ki mint Brad Pitt, el fognak küldeni a fr*cba (mint ahogy az valamelyik kommentelő írta is.)

És nyugodtan menjetek oda bármelyik lányhoz, az a lényeg hogy önmagatokat adjátok, és ha nem tetszik neki, aki vagy, akkor amúgy se vezetne sehová az a kapcsolat.

2013. júl. 6. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Interneten nem ismerkednek mert nem akarok távkapcsolatot és nem is vagyok nagyvárosi, így hát kicsi az esély hogy belefutok valakibe aki a környéken lakik.
2014. márc. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!