Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szia Aranyos" milyen szöveg már ez? : D
Figyelt kérdés
Egy srác mindig ezzel jön, hogy mennyire "cuki" vagyok és újabban elkezdi, hogy na ez lesz a beceneved, hogy "Aranyos" és úgy is hív, hogy Aranyosom :D Ez olyan gáááz :D Miért hí vígy? Nekem ő tetszik, de csak aranyosnak tart...2013. jún. 13. 17:08
1/6 anonim válasza:
Azért becézget, mert bejössz neki.
2/6 anonim válasza:
Én ha egy bizonyos hölgy hiv mindig ugy hivom hogy "Szia életem..."
de nem nyáladdzok csak ez ilyen megszokás illetve egy kis szuggerálás ;)
3/6 anonim válasza:
Hát ő a maga módján így akarja tudtodra adni hogy bejössz neki.
4/6 anonim válasza:
Te arra gondolsz, mindenkire ezt használja, lehet, nem tudhatom,
amúgy erre mindenkinek más a véleménye, de ha ez Neked nem jön be, akkor talán neki mondjad, használja a nevedet, ha ezt akarod, szóval vele beszélj N
5/6 anonim válasza:
nekem az aranyos, az olyan lány, akivel szeretek együtt lenni. tehát simán van esélyed nála szerintem. hívd el sétálni hülyülni, ha tetszel neki, úgyis keresni fog utána
6/6 anonim válasza:
Szólítson "Ezüstösnek"? Milyen lónév már ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!