Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Szia Aranyos" milyen szöveg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szia Aranyos" milyen szöveg már ez? : D

Figyelt kérdés
Egy srác mindig ezzel jön, hogy mennyire "cuki" vagyok és újabban elkezdi, hogy na ez lesz a beceneved, hogy "Aranyos" és úgy is hív, hogy Aranyosom :D Ez olyan gáááz :D Miért hí vígy? Nekem ő tetszik, de csak aranyosnak tart...
2013. jún. 13. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért becézget, mert bejössz neki.
2013. jún. 13. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ha egy bizonyos hölgy hiv mindig ugy hivom hogy "Szia életem..."

de nem nyáladdzok csak ez ilyen megszokás illetve egy kis szuggerálás ;)

2013. jún. 13. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ő a maga módján így akarja tudtodra adni hogy bejössz neki.
2013. jún. 13. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Te arra gondolsz, mindenkire ezt használja, lehet, nem tudhatom,

amúgy erre mindenkinek más a véleménye, de ha ez Neked nem jön be, akkor talán neki mondjad, használja a nevedet, ha ezt akarod, szóval vele beszélj N

2013. jún. 13. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem az aranyos, az olyan lány, akivel szeretek együtt lenni. tehát simán van esélyed nála szerintem. hívd el sétálni hülyülni, ha tetszel neki, úgyis keresni fog utána
2013. jún. 13. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szólítson "Ezüstösnek"? Milyen lónév már ez!
2013. jún. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!